deshu Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Model - 3dsMax Retuszowane - Corel 12 Render - MentalRay Pomysł - Przypadek ... coś jescze? Prosze o ocene, oraz inf. co sie podoba a co nie. THX -proponuje sobie ten jpg zapisac na dysku i otworzyc na full-size, tak zeby tyko on byl widoczny, nic innego, duzo lepsze wrazenie-
piotrek Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 IMO lepiej by wyglądało trochę bardziej kolorowe. Jak na taki widok, za duża głębia ostrości. W ogóle widzę problemy z DOF'em. Ale pracka całkiem niezła :)
deshu Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 ...widzę problemy z DOF'em... Pewnie masz racje, ale nie wiem co to DOF. ADD: Aha juz sie domyslilem:) Ta pracka ma juz ze 2 lata:P Tak tylko sobie przegladalem i stwierdzielm ze moze ja tu wsadze i poczytam oceny. 2 lata temu niewiele umialem, teraz pewnie bym sie badziej postaral.
chveti Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 podoba mi się , nic świetnego ale ma coś w sobie. Pozdrawiam. [+] deshu - DOF - depth of field - głębia ostrości (chodzi o ostry punkt centralny na twoim renderze i rozmazanych obrzerzach)
tweety Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 imo nie znam komórek które by sie układały w tak równe grupy. chyba że to tkanka kosmity :) jaki materiał? jakie światełko?
deshu Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 tweety - nazwalem to komórkami bo nic innego mi nie przyszlo do glowy a temat "takie coś" admini każa zmienic:P A wiec material? Jezeli mam tak dobra pamiec to: Standard > w diffuse - falloff > w reflection - jakas bmp, jedna z tych ktore autodesk dal:) > w bump - jak zapewne wiesz, cellular. Swiatlo? Napewno omni, innych nie umialem uzywać. Szczeze, nadal mam z innymi problemy:( prosze Cie o jakas opinie:P
Knysha Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Taaaaa ale co to za rodzaj komorek, bo nie moge jakos skojarzyc znanych mi komorek z twoimi xDDDD
deshu Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 Hmm zmieniam topic, bo nie chodzilo mi o pyt. "co to za komorki?" tylko o opinie:)
Rekomendowane odpowiedzi