Napisano 19 Styczeń 200619 l Wiatam. Jak prawie kazdy początkujący postanowilem sie zajac swoim pokojem. Jest to moja 2 praca w 3d studio, tym razem z uzyciem Vray'a.Oto początkowe rezultaty pracy. Jak bede mial troche wiecej czasu postaram sie dokonczyc, poprawic itd. Prosze tez o jakies sugestie, mysle ze gdy podpowieci mi comozna poprawic ,zeby wygladalo troche lepiej. A przy okazje-jak mozna zrobic firanke? Pozdrawiam.
Napisano 19 Styczeń 200619 l no to do poprawy na pewno teksturki i materiały oświetlenie tez do wymiany postaraj się dodać więcej szczegółów do pracki co do firanek to tu masz jakiś tutek o modelowaniu całej scenki są i firanki jak zrobić >>klik
Napisano 19 Styczeń 200619 l Autor Tak jak mowilem to moja 2 praca wiec zdaje sobie sprawe z tego ,ze niejest idealna. Postaram sie poprawic to co mowicie. I wielkie dzieki za tutoriala-jest super.
Napisano 19 Styczeń 200619 l Monito mógłby więcej detali - teraz wygląda jak jakieś pudło :) Pomęcz trochę światło i rendering bo okropnie o wyszło :] pozdr