BIRKoFF Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Wakacje mam wiec dużo czasu wolnego do wykorzystania i postanowiłem zawalczyć w Bitwie. Nie za dobrze maluje 2D ale na bitwie każdy możne zostać bohaterem;), jeżeli ma odwagę i pomysł fajny;) Ja na bitwę idę z pomysłem swoim oryginalnym [mam taką nadzieje], ale nie wiem czy uda mi się w ogóle z kończyć tą prace. Narazie zamieszczam dwa szkice, wiem ze na szkicach prawie nic nie widać ale kontury powoli się rysują) Praca będzie mniej więcej przestawiać miasto które jest burzone i palone przez siły Apokalipsy trudno to opisać wszędzie chaos zapanuje;) itp. http://www.birkoff.artysta.pl/szkic02.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 o, to moze byc ciekawy chaos ;] powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 no co moge duzo mowic....POWODZENIA !! :] szic jak narazie Ambitny......ciekawe jak rozplanujesz ten chaos :P czekam na update...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Originally posted by BIRKoFF Nie za dobrze maluje 2D ale na bitwie każdy możne zostać bohaterem;), jeżeli ma odwagę i pomysł fajny;) swieta sowa chyba zamieszcze to jako motto bitwy;-D aco do pracki to jak wyżej ciekawy pomysl , ale czekam na dokończenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 UpDate :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Fajnie wyszło to miasto w tle i niebo nad nim, ale chmury /dym?/ jakies takie nieprzekonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 upDate 2 chmury zła i zniszczenia, ogien, pioruny według mnie jest to bardziej przerazające od meteoryta który uderzy i po robocie ;) p.S Przepraszam za błędy ortograficzne itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Heheh... pierwsze co mi przyszlo na mysl po zobaczeniu pracy byl teledysk do utworu \"Tonight, tonight\" Smashing Pumpkins (mojej kapeli no.1) ;) Jakby ktos nie kojarzyl to tutaj sa stille z video: http://blamonetwork.com/sp/images/tonighttonight.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 bardzo sympatyczne!! To w 2d jest fajne ze bardziej dowolne jest. I technika i inne rzeczy. W 3d ma być realistik a tu... proszę. Super pracka, fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Orzesz-ku nieźle !!!! [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 :d mi sie podoba- tylko szkoda, że monochromatyczne :( Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Stylowe...apokaliptycznie stylowe:)Praca naprawde warta uwagi, tak trzymaj.Ja musze chyba przejść na emeryture:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 moze zdąze przed 14stym ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIRKoFF Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 koniec;) http://www.birkoff.artysta.pl/updatefinal.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Praca ładna, ale poprzez kolory stracila na wartości.Stałą się jak dla mnie zbyt wesoła.Bardziej pasuje teraz tytuł ,Dzień Zniszczenia.Jest ładna, ale poprzednia wersja o niebo lepsza.Jeśli nawet brak w niej koloru(dodaj niebieski i przebłyski ognia, które w niewielkiej ilości kontrastowałyby z całą pracą nadają atmosferę niepokoju)to miała ona niepowtarzalny klimat.Wersja w kolorze \"przyjemniejsza\" dla oka, co jednak odbija się utratą tego specyficznego ziarna, nadającego jej TEN smaczek:) Mimo tego podoba mi się, jestem na Tak[spox] Pozdrowienia[piwo]i powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 ładne ujęcie tematu, praca przechodzi dalej. gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi