Napisano 29 Lipiec 200321 l Wakacje mam wiec dużo czasu wolnego do wykorzystania i postanowiłem zawalczyć w Bitwie. Nie za dobrze maluje 2D ale na bitwie każdy możne zostać bohaterem;), jeżeli ma odwagę i pomysł fajny;) Ja na bitwę idę z pomysłem swoim oryginalnym [mam taką nadzieje], ale nie wiem czy uda mi się w ogóle z kończyć tą prace. Narazie zamieszczam dwa szkice, wiem ze na szkicach prawie nic nie widać ale kontury powoli się rysują) Praca będzie mniej więcej przestawiać miasto które jest burzone i palone przez siły Apokalipsy trudno to opisać wszędzie chaos zapanuje;) itp. http://www.birkoff.artysta.pl/szkic02.jpg
Napisano 29 Lipiec 200321 l no co moge duzo mowic....POWODZENIA !! :] szic jak narazie Ambitny......ciekawe jak rozplanujesz ten chaos :P czekam na update......
Napisano 30 Lipiec 200321 l Originally posted by BIRKoFF Nie za dobrze maluje 2D ale na bitwie każdy możne zostać bohaterem;), jeżeli ma odwagę i pomysł fajny;) swieta sowa chyba zamieszcze to jako motto bitwy;-D aco do pracki to jak wyżej ciekawy pomysl , ale czekam na dokończenie
Napisano 1 Sierpień 200321 l Fajnie wyszło to miasto w tle i niebo nad nim, ale chmury /dym?/ jakies takie nieprzekonujące
Napisano 5 Sierpień 200321 l Autor upDate 2 chmury zła i zniszczenia, ogien, pioruny według mnie jest to bardziej przerazające od meteoryta który uderzy i po robocie ;) p.S Przepraszam za błędy ortograficzne itp
Napisano 5 Sierpień 200321 l Heheh... pierwsze co mi przyszlo na mysl po zobaczeniu pracy byl teledysk do utworu \"Tonight, tonight\" Smashing Pumpkins (mojej kapeli no.1) ;) Jakby ktos nie kojarzyl to tutaj sa stille z video: http://blamonetwork.com/sp/images/tonighttonight.shtml
Napisano 12 Sierpień 200321 l bardzo sympatyczne!! To w 2d jest fajne ze bardziej dowolne jest. I technika i inne rzeczy. W 3d ma być realistik a tu... proszę. Super pracka, fajny pomysł
Napisano 12 Sierpień 200321 l Stylowe...apokaliptycznie stylowe:)Praca naprawde warta uwagi, tak trzymaj.Ja musze chyba przejść na emeryture:P
Napisano 15 Sierpień 200321 l Praca ładna, ale poprzez kolory stracila na wartości.Stałą się jak dla mnie zbyt wesoła.Bardziej pasuje teraz tytuł ,Dzień Zniszczenia.Jest ładna, ale poprzednia wersja o niebo lepsza.Jeśli nawet brak w niej koloru(dodaj niebieski i przebłyski ognia, które w niewielkiej ilości kontrastowałyby z całą pracą nadają atmosferę niepokoju)to miała ona niepowtarzalny klimat.Wersja w kolorze \"przyjemniejsza\" dla oka, co jednak odbija się utratą tego specyficznego ziarna, nadającego jej TEN smaczek:) Mimo tego podoba mi się, jestem na Tak[spox] Pozdrowienia[piwo]i powodzenia:)