Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Proszę o ocene strony

Jest to dopiero początek pracy ale prosze o pisanie pozytywnych i negatywnych komentarzy

Strona jest tworzona dla pewnego muzyka (powiązanie transu z muzyką klasyczną)

(mile widziane dodatkowe podpowiedzi oraz pomysły na ulepszenie)

http://www.loginr.pl/luciano/projekt_eee.html

Pozdrawiam

Adam

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwsze wrażenia:

klikam na link ... czekając na otwarcie strony przy brzydkim loaderze w miare szybko ujrzałem kiepskiej jakości fotke która psuje w dość istotnym stopniu ogólny efekt. Kolejnym współczynnikiem źle wpływającym na odbiór jest to "logo" w lewym górnym rogu. Nie mam zbytnio zdania co do menu oraz czcionek ale zaraz zapewne sie wypowie jakiś spec od websajd :)

To tyle jeśli chodzi o moje odczucia :).

Napisano

witam...

stronka chyba nie za bardzo dziala, bo jak klikam niektore buttony, to mi znika.

poczekam, az bedzie cos wiecej, na razie podoba mi sie naglowek z buttonami

pozdrawiam

ps. moze wrzuc jakis przykladowy txt czy cos? jak nie masz materialow jeszcze to wpisz na googlach 'lorem ipsum' i uzyj tego, zeby przetestowac uklad.

Napisano

hmm... tyle zobaczyłem jak kliknąłem na Studio i inne buttony:

6663pq.th.jpg

co do samej strony: do poprawki kolorystyka i typografia.

Jeśli ma to być trans z muzyką klasyczną to ptoponowałbym bardzoej techniczne pismo: zapomnij o miękkich wybujałych czcionkach: źle użyte tylko szkodza layoutowi.

Ciężko coś jescze napisać. Za mało jeszcze treści.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

No niestety tak jak pisałem działają dwa pierwsze przyciski

co do czcionek to na samym poczatku były proste techniczne ale klient upiera się na takich kursywych

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no niestety tak jak mowisz

to co mi sie nie podoba tym on jest zachwycony i na odwrot :)

Napisano

Ja może mało powiem... bo wszedłem... zobaczyłem... wyłączyłem... jakoś w ogóle nie chciało mi się dokładniej zapoznawać ze stroną bowiem mnie odstraszyła ... zwłszcza tło ... ale życzę powodzenia w dalszej pracy :)

Napisano
  • Autor

wiem wiem

tło jest okropne No niestety takie chce klient i to mu sie podoba więc co ja moge na to poradzić Nie wybije mu tego z głowy Jak chce płacić za kicz to niech płaci

Napisano

Hmm. Co tu oceniać stronę skoro wszystko jest na niej według kaprysu zleceniodawcy..? Ogólnie robota jest na 4- pozdrawiam :)

Napisano

Hmm. Co tu oceniać stronę skoro wszystko jest na niej według kaprysu zleceniodawcy..? Ogólnie robota jest na 4- pozdrawiam :)

Napisano

Hmm.. widzisz.. ja jestem tego zdania, że dobry projektant zrobi coś dobrego i klient będzie zadowolony. Tłumaczenie, że kiepskie bo klient.. to trochę usprawiedliwianie się. Ale również wiem jak ciężko się współpracuje z niektórymi ludźmi, zwłaszcza jak potrzebujesz zlecenia, bo chcesz za to kasę, a tak jest najczęściej na początku "kariery". Z czasem myślę, że same zlecenia się polepszają.

Napisano

praca abstrakcyjna, która jest w tle na stronie głównej chyba nie jest Twoja...