Napisano 29 Lipiec 200321 l hmmm mam myszke nie mam tabletu bawilem sie w photoshopie i wogole i powstalo cos takiego jeszcze do dsopieszczam :D
Napisano 29 Lipiec 200321 l a moze bys tak wiekszy ten obrazek dal?:) czy nie chcialo Ci sie czekac az sie wyrenderuje?[lol] pozdr
Napisano 29 Lipiec 200321 l Autor hmm nie renderowalem :d to popiwerwsze a takie male wsyzlo bo jakos mialem ochote bo przecciez male jest piekne :D ale komentujcie komentujcie :D
Napisano 29 Lipiec 200321 l jest za maly obrazek zebym sie mogl przyczepic do szczegolow :P ta postac po prawej stronie jest chyba najlepsza.........choc zbytnio sie nie rozni od dwoch pozostalych......... za rysunek ocena to -7/10 POZDRO :]:]
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor tera wieksze i dopieszczone duzo akwarelki zabawa z optiycy warstwami ehhh
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor mi sie ten wiekszy podoba :D zreszta i tak nie mam tabletu a ta myszka wiele nie zdziałam
Napisano 30 Lipiec 200321 l Mniejszy wg. mnie lepszy. Generalnie fajny rozmaz postaci jak ze Sweet Noisa tylko ten po prawej jakiś kaprawy :D
Napisano 30 Lipiec 200321 l A mi sie to teraz nie podoba :/ Na poczatku myslalem, ze to jakis wstepny projekt do pracy, a jednak to takie rozmazane - dziwne :/ Hm, co sie tak czepiasz tej myszki ;) ja nigdy nie mialem tabletu w rekach :P maluje ciagle myszka i wychodzi tak jak wychodzi :/, ale tablet nie jest niezbedny do malowania :) pozdr
Napisano 30 Lipiec 200321 l Originally posted by RadX tylko ten po prawej jakiś kaprawy :D Ten po prawej jest spoko !! :) [piwo]