Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 hmmm mam myszke nie mam tabletu bawilem sie w photoshopie i wogole i powstalo cos takiego jeszcze do dsopieszczam :D
Pablo Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 a moze bys tak wiekszy ten obrazek dal?:) czy nie chcialo Ci sie czekac az sie wyrenderuje?[lol] pozdr
Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 hmm nie renderowalem :d to popiwerwsze a takie male wsyzlo bo jakos mialem ochote bo przecciez male jest piekne :D ale komentujcie komentujcie :D
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 jest za maly obrazek zebym sie mogl przyczepic do szczegolow :P ta postac po prawej stronie jest chyba najlepsza.........choc zbytnio sie nie rozni od dwoch pozostalych......... za rysunek ocena to -7/10 POZDRO :]:]
Ufooox Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Napisano 30 Lipiec 2003 tera wieksze i dopieszczone duzo akwarelki zabawa z optiycy warstwami ehhh
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 mniejszy byl lepszy.......:P:P ocena ta sama jak w malym :) POZDRO :]:]
Ufooox Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Napisano 30 Lipiec 2003 mi sie ten wiekszy podoba :D zreszta i tak nie mam tabletu a ta myszka wiele nie zdziałam
RadX Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Mniejszy wg. mnie lepszy. Generalnie fajny rozmaz postaci jak ze Sweet Noisa tylko ten po prawej jakiś kaprawy :D
raqf Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 A mi sie to teraz nie podoba :/ Na poczatku myslalem, ze to jakis wstepny projekt do pracy, a jednak to takie rozmazane - dziwne :/ Hm, co sie tak czepiasz tej myszki ;) ja nigdy nie mialem tabletu w rekach :P maluje ciagle myszka i wychodzi tak jak wychodzi :/, ale tablet nie jest niezbedny do malowania :) pozdr
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Originally posted by RadX tylko ten po prawej jakiś kaprawy :D Ten po prawej jest spoko !! :) [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi