Napisano 20 Styczeń 200619 l oto moja nowa praca ..moze lepsza technicznie niz wczesniejsze ..a tak pozatym to smacznego
Napisano 20 Styczeń 200619 l Bardzo ciekawe- wygląda jak obraz olejny. Usta wydają mi się trochę dziwne- nieczytelne, ale chyba pasuje to do ogólnego, nieco surrealistycznego charakteru pracy.
Napisano 21 Styczeń 200619 l ...klimat jak z Silent Hill, dużo brudu... ciężka psychoza... Praca ma świetną perspektywę i przez to jest ciekawsza. Idealna na plakat filmowy lub okładkę płyty. Pozdr.
Napisano 21 Styczeń 200619 l To co poprzedni, ale klimat juz ciezszy ;]. Gdybys dodal wiecej krwi, powiedzialbym, ze podchodzi pod 'Pile' ;]
Napisano 21 Styczeń 200619 l Super, świetnie ci to wyszło. Nie pasuje mi troche tylko do obrazka to na czym siedzi ten gościu. Chyba za czyste. Pozdrawiam
Napisano 21 Styczeń 200619 l No no, nieźle ci to wyszło, klimat pracy jest świetny, jak ci wpadł taki pomysł do głowy, a może się na czymś wzorowałeś? bo jest naprawdę dobre. Nie pasują mi te usta oraz troche zachwiane proporcje tego człowieka, ale to może być wina perspektywy. Pozdro!
Napisano 21 Styczeń 200619 l proprcja jest wina perspektywy ...usta sa takie jakby je pijany koles pomalowal ..poprostu meska prostytutka.....pomysly ...niekopiuje niczyjich pomyslow mam swoich w gowie pelno tylko umiejetnosci czasami niewystarczaja..pozdro
Napisano 21 Styczeń 200619 l meska prostytutka - zigolag ( nie jestem pewien co do tego czy 'ż' czy 'rz' ) Takie male inf:)
Napisano 22 Styczeń 200619 l deshu racja ale męska prostytutka mocniej brzmi;] pracka fajna chcoć jak dla mnię klimat do końca nie trafia, gdyby organika była pepsza to chyba bardziej by mi się podobało, jestem zwolennikiem perfekcji tehcnicznej ;]
Napisano 22 Styczeń 200619 l kucie po strzykawce ...domiensniowo robia im sie czyraki...takie niemile troszeczke...
Napisano 7 Luty 200619 l ty bys sie lepiej w 2d sprawdzal. 3d malo mi pasuje w tej konwencji. co nie znaczy, ze zle. spoko.