Napisano 21 Styczeń 200619 l siema w sumie wrzucalem ta pracke juz do freemodeling nurbs...ale posiedzialem troche nad nia..pobawilem sie z oswietleniem..mniej wiecej chcialem takie jakie wyszlo...i o to efekt...nie chodzilo tu o design..a bardziej o testowanie nowego softu...i jego nauke:)
Napisano 21 Styczeń 200619 l krzemian no jak niema bieżnika jak jest a model bardzo ładny podobają mi się te felgi tylko materiał oponki nie taki
Napisano 21 Styczeń 200619 l śruby chyba nie takie powinny być (felga na nakrętkach:)) ale ogólnie spoko
Napisano 21 Styczeń 200619 l Autor dzieki za rade i krytyke..bieznik jest taki jaki lubie...tyle ze go nie widac wlasnie:(...bo zwykle opony sa ciemne i wkolo jest ciemno...wiec zrobie jeszcze jednego renderka w tym ustawnieu co nizej:) pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor no u mnie widac wszystko...jest troche ciemno i na ciemni8ejszych monitorach napewno nie bedzie widac:D..dobra dorzucam w sumie ostatni updejt:) ps...i nie proscie o zmiane opony...ja takie lubie:D
Napisano 22 Styczeń 200619 l no ten nowy render najlepszy chociaż mógłby być jaśniejszy a światło mogło by się inaczej odbijać w feldze
Napisano 22 Styczeń 200619 l Trochę dziwna ta felga. W miejscu gdzie opona wchodzi pod felgę ty masz śruby.
Napisano 22 Styczeń 200619 l yyy a powiedz ty mi autorze jak ja mam wsadzic klucz na te nakretki?? bo felga troche by mi przeszkadzala... ;P:P:P No chyba ze to kolpak jest hehehe ;)
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor hehe :D...dzieki za krytyke i mile slowa...w sumie i tak jestem zadowolony z tego bo to w sumie jedna z 1 prac w 3d...ktora warto pokazac...a co do srob to jakos tak wyszlo ze tak powiem:D
Napisano 22 Styczeń 200619 l miwt: nie no kazdemu sie moze zdarzyc ze czegos nie dopatrzy ;P Ale felunia spoko!
Napisano 22 Styczeń 200619 l Nom ostatni render przyjemny, chociaz na moj gust jest za ciemno z prawej.
Napisano 23 Styczeń 200619 l bierznik najleprzy:D:D i tyle:), praca bardzo łądadna, kadr tak samo, niepodoba mi się tylko fela sama w sobie, jej kształt, ale wiesz to jest moje zdanie.
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor hehe bierznikm jest taki jak lubie:D...a co do feli to nie chodizlo tu o design tylko opoznawanie softu...w design bede sie bawil jak go poznam:D