biglebowsky Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Powstale przedewszystkim za pomoca gradientow i masek w szopie: link poprawiony, nowy nieonetowy serwerek, i nie powino byc problemow z transferem:)
Pablo Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Boowa- zajrzykj tutaj jeszcze raz , ale o pelnej godzinei czyli po 1:00....bo na Republice jest transfer godzinny ustawiojy...i pewnie juz skonczyl sie limit dlatego trzeba poczekac :) pzodr
biglebowsky Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 tza znalezc sobie szybszy serwerek jednak...
Pablo Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 No i widac :)) i musze przyznac ze bardzo realistycnze !! jak to zrobiles?:) moj masta :) pozdr[piwo]
boowa Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Widzę, widzę i nie wierzę - chyba jestem za bardzo śpiący.... kurcze same grady i maski? hmmm... nawet nigdy nie próbowałem.... pozdrawiam [piwo]
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 hmm ja jakos nie widze.........mozecie mi ktos podac linka do tego obrazka..........??
biglebowsky Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Napisano 30 Lipiec 2003 http://republika.pl/biglebowsky/elements.jpg
raqf Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Pierwsze wrazenie to \"zwykle zdjecie\", a jak przeczytalem co napisales no to \"niesamowite\" :) Bigl: wymiatasz niezle ;)
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Dzieki za Linka ........ :) tylko ze narazie mi wyskoczylo \"Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu\" ..........wiec poczekam......
Rekomendowane odpowiedzi