Napisano 29 Lipiec 200321 l Powstale przedewszystkim za pomoca gradientow i masek w szopie: link poprawiony, nowy nieonetowy serwerek, i nie powino byc problemow z transferem:)
Napisano 29 Lipiec 200321 l Boowa- zajrzykj tutaj jeszcze raz , ale o pelnej godzinei czyli po 1:00....bo na Republice jest transfer godzinny ustawiojy...i pewnie juz skonczyl sie limit dlatego trzeba poczekac :) pzodr
Napisano 29 Lipiec 200321 l No i widac :)) i musze przyznac ze bardzo realistycnze !! jak to zrobiles?:) moj masta :) pozdr[piwo]
Napisano 30 Lipiec 200321 l Widzę, widzę i nie wierzę - chyba jestem za bardzo śpiący.... kurcze same grady i maski? hmmm... nawet nigdy nie próbowałem.... pozdrawiam [piwo]
Napisano 30 Lipiec 200321 l hmm ja jakos nie widze.........mozecie mi ktos podac linka do tego obrazka..........??
Napisano 30 Lipiec 200321 l Pierwsze wrazenie to \"zwykle zdjecie\", a jak przeczytalem co napisales no to \"niesamowite\" :) Bigl: wymiatasz niezle ;)
Napisano 30 Lipiec 200321 l Dzieki za Linka ........ :) tylko ze narazie mi wyskoczylo \"Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu\" ..........wiec poczekam......