rowr Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Kolezanka kupila sobie tego laptopa z giga ramu i ma problem...mianowice przy wiekszych rozmiarow zdjeciach i ich przetwarzniu[otwieraniu nawet] laptop sie zawiesza... w czym moze tkwic problem...ma go tydzien wiec raczej go niczym nie zasmiecila...
MassTA Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Troche mało danych podałeś, ale przyczyną może być wadliwy ram, albo kiepski program graficzny. Dobrze by było przetestować ram, ale nie znam żadnych programów do tego pod Maca. Pozostaje google.com.
rowr Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Napisano 23 Styczeń 2006 heh dzieki malo info bo malo mi kobieta powiedziala o nim...a dopiero tego lapa bede widzial w srode kazalem go dac do reklamacji wkoncu puki ma gwarancje to niech z niej kozysta...ale faktycznie moze byc wina oprogramowania nie wiem czemu tak wszystko z serii CS 2 adobe tak niszczy system...
SansSerif Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 nie wiem czemu tak wszystko z serii CS 2 adobe tak niszczy system... nie niszczy tylko zarżyna :) z dwóch powodów:1. bo to najnowsza wersja ;) 2. adobe bridge power booki podobno mocno się grzeją (między innymi dlatego apple przechodzi na intela), może dlatego się wiesza?
Rekomendowane odpowiedzi