Napisano 23 Styczeń 200619 l Witam Zastanawialem sie dluzszy czas czy zapodac tym renderem. Render: V-ray Obrobka: Photoshop
Napisano 23 Styczeń 200619 l x_X usun poprzedni watek i zmien temat na zgodny z regulaminem.. eeh btw fajne te obraczki nawet:]
Napisano 23 Styczeń 200619 l Autor Niestety musza sie tak jarac, pozatym render byl puszczony z srednimi ustawieniami bo z tego bedzie animacja. I nie moglem przekroczyc czasu renderu 6 min. Pzdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200619 l a co kręcisz wesela?? wiesz ja też robiłem czołówke ale to taką uproszczoną i dopiero poznawałem maksa
Napisano 23 Styczeń 200619 l ale tak mocny glow to już mogłeś sobie podarować. poza tym obrączki są nieco wypukłe na środku, u ciebie sa płaskie niczym Tube z prymitives maxa. jak długa to będzie animka? tzn ile klatek?
Napisano 23 Styczeń 200619 l Autor tweety: same obraczki sa jedynie ubogim modelem 5 minutowym bo jeszcze niewiem jakie beda prawdziwe. Animacja jeszcze niewiem ile klatek prevka ma 200kl
Napisano 23 Styczeń 200619 l Tak ogolnie to przyjemnie sie na to patrzy, zwlaszcza tak na 1 rzut oka, ale mam sporo zastrzezen. - dziwny kadr, tak jakos brakuje przestrzeni z lewej, jakos tak krzywo jest. - jednolita kolorystyka, niby fajna, ale troche mdlo sie robi, tlo powinno jak dla mnie bardziej inne od obraczek. - rozumiem, ze taka jest stylistyka, ale calosc jest troche mal oczytelna, nie widac dokladnie ksztaltu obraczek, wszystko sie zbytnio zlewa. Fajna jest ogolnie kolorystyka mimo wszystko i postprodukcja, choc jak pisalem moze troche przesadzona. Mysle, ze ma szanse to wszystko wygladac duzo lepiej w animacji.
Napisano 23 Styczeń 200619 l alien111: jezeli to maja byc obraczki lezace na jakims podlozu to jak sie ma wiecej wysilic ? ladnie to wyglada ... troche brakuje mi czegos kontrastujacego ... ale i tak mi sie podoba. pozdrawiam
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor Jak sami zauwazyliscie chodzi nie o model bo chyba tego nie da sie nazwac nawet modelem. Ale bardziej o render i postprodukcje.