domel31 Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 Witam Zastanawialem sie dluzszy czas czy zapodac tym renderem. Render: V-ray Obrobka: Photoshop
Leleń Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 x_X usun poprzedni watek i zmien temat na zgodny z regulaminem.. eeh btw fajne te obraczki nawet:]
David14 Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 bez obrazy ale wyglądają jak by alumy bez środka
domel31 Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Napisano 23 Styczeń 2006 Niestety musza sie tak jarac, pozatym render byl puszczony z srednimi ustawieniami bo z tego bedzie animacja. I nie moglem przekroczyc czasu renderu 6 min. Pzdrawiam
David14 Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 a co kręcisz wesela?? wiesz ja też robiłem czołówke ale to taką uproszczoną i dopiero poznawałem maksa
tweety Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 ale tak mocny glow to już mogłeś sobie podarować. poza tym obrączki są nieco wypukłe na środku, u ciebie sa płaskie niczym Tube z prymitives maxa. jak długa to będzie animka? tzn ile klatek?
domel31 Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Napisano 23 Styczeń 2006 tweety: same obraczki sa jedynie ubogim modelem 5 minutowym bo jeszcze niewiem jakie beda prawdziwe. Animacja jeszcze niewiem ile klatek prevka ma 200kl
Chalek Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 Tak ogolnie to przyjemnie sie na to patrzy, zwlaszcza tak na 1 rzut oka, ale mam sporo zastrzezen. - dziwny kadr, tak jakos brakuje przestrzeni z lewej, jakos tak krzywo jest. - jednolita kolorystyka, niby fajna, ale troche mdlo sie robi, tlo powinno jak dla mnie bardziej inne od obraczek. - rozumiem, ze taka jest stylistyka, ale calosc jest troche mal oczytelna, nie widac dokladnie ksztaltu obraczek, wszystko sie zbytnio zlewa. Fajna jest ogolnie kolorystyka mimo wszystko i postprodukcja, choc jak pisalem moze troche przesadzona. Mysle, ze ma szanse to wszystko wygladac duzo lepiej w animacji.
alien111 Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 Za duzo to sie przy tym nie wysililes :P Ale render mily dla oka :)
Taylor Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 hmm a co zenisz sie??:D czujemy sie zaproszeni
zipper Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 alien111: jezeli to maja byc obraczki lezace na jakims podlozu to jak sie ma wiecej wysilic ? ladnie to wyglada ... troche brakuje mi czegos kontrastujacego ... ale i tak mi sie podoba. pozdrawiam
domel31 Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 Jak sami zauwazyliscie chodzi nie o model bo chyba tego nie da sie nazwac nawet modelem. Ale bardziej o render i postprodukcje.
Rekomendowane odpowiedzi