Gość click_clack Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Witam. Jestem nowy na forum i delikatnie mówiąc zielony w grafice kompuerowej.Mam 14 lat i próbuje robić coś z grafiką. Udało mi się wyłuskać z 3ds max 7.0 + Zbrush 2.0 potwora. Potwór nie jest mój lecz zrobiłem go z videotutoriala na 3d-palace.Krótko mówiąc miałem wszystko podane na tacy ;). 13280 polygons Prosze o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 nic nie ma !!:( nic nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow007 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 nic nie widać, i nic nie ma :( pewnie fajnie wygląda ... napraw to ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość click_clack Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 cos bylo nie tak załączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 nie bardzo wiem co to jest dwie nogi wystajace z glowy ? powiedz cos wiecej o tej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość click_clack Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 sorry ze dalem render z tylu juz daje z przodu.2 nogi i głowa koniec. Czas modelowania 2 godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Głowa ? A no tak widac wargi... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 modelowales 2 godzinki ?brak czasu czy checi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 sory że tak to skomentuje ale to wygląda jak dupa na nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 nie ma rąk :P ...zarcik taki "gupi" :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 jak na 2 godziny pracy to słabo.... kwadratowe nogi itp.... cwicz i pracuj dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość click_clack Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 modelowales 2 godzinki ?brak czasu czy checi? Raczej brak umiejętności ( narazie ;) ).Dzięki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi