mileS Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Nie wiedzialem czy dac tutaj te pracki poniewaz nie sa najlepsze ;], ale zaryzykowalem. Prosze o C&C PZDR
Taylor Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 mi sie podoba :) zrob animke z zamachem :) hehehe
hcpiter Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 b] zrob animke z zamachem :)[/b] hehehe No naprawde powod do smiechów i zabawy :/ Panowie więcej powagi ! A co do budynkow to kozackie :) Podobają mi sie, czekam na materiały.
tweety Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 pierwsza imo najlepsza. można prosić jakiś detal? [+] a co na to MaxDigitalGroup?
mileS Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Napisano 25 Styczeń 2006 siedze w 3d troszke ponad tydzien moze 2 :/ wiec tweety wyjasnisz mi o co ci tu chodzilo [+] a co na to MaxDigitalGroup? :P hcpiter3d: A co do budynkow to kozackie :) Podobają mi sie, czekam na materiały. powaznie ?? :D Dzieki za narazie pozytywne oceny chyba ze se robicie jaja :D bo modele robilem po godzinke jeden. Edit: Aha co do materialow wlasnie nad tym mysle ale to by zajelo mi troszke czasu bo texturowanie narazie mi slabo idzie :/
tweety Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 siedze w 3d troszke ponad tydzien moze 2 :/ wiec tweety wyjasnisz mi o co ci tu chodzilo [+] a co na to MaxDigitalGroup? :P a więc swego czasu istniał tutaj projekt w którym kilka userów modelowała bodajże miasto i tworzyli właśnie takie wieżowce. z ciekawości pytałem :]
mileS Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 dobra wzucam jeszcze takie 2 budynki i zabieram sie za jakiegos vipa :D macie moze jakies propozycje od czego najlepiej zaczac ?;p bo pokuj prubowalem robic ale mi nie wychodzil :D
nielot007 Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 "petronas tower" troche zrypane :) reszta super przydaly by sie jakies lepsze renderki nie chodzi o tex ale lepsze zaprezentowanie budynkow :) pozdro
mileS Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 Na renderowaniu sie nie znam :D dusze co popadnie :D mam maxa 8 a vray jest do 7 narazie tylko :/
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 coraz bardziej jestem zszokowany ludźmi na tym forum! :D jakich to rzeczy nie robią w 2h :), albo czego to nie wyklikają nowi w 3d (od 2 tygodni)... Normalnie zaczynam się dołować.. że tekie badziewia robiłem w pierwsze dni z 3dsmax jak np 5x czajnik maxowy :) albo stolik i krzesła zestawione z boxów... A tu prosze.. wieżowce .. i to nie bylejakie :) oby tak dalej ,powodzenia .
mileS Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 Aha co do budynkow :d nauczylem sie z tutka :D ktory jest na http://www.max3d.pl/tutoriale.php?software=0 bardzo ladnie napisany :] i zrozumialy PS. ale co z tym vipem doradzi ktos ??;p
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Na razie nie rzucaj się na coś wielkiego.. bo najprawdopodobniej nie skończysz.. Staraj się na razie klikaj tutoriale… (dużo nauczą o modelingu i renderowaniu… Jak stwierdzisz że wiesz już o co chodzi w tym fachu.. to zacznij robić sobie modele rzeczy które masz pod ręką… (czyli np. kubek kawy :D ) Pamiętaj aby nie lecieć na ilość… liczy się tylko jakość i detale.. powodzenia (jak chcesz to wal na gg, w razie czego mogę wspomóc )
Rekomendowane odpowiedzi