mileS Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Nie wiedzialem czy dac tutaj te pracki poniewaz nie sa najlepsze ;], ale zaryzykowalem. Prosze o C&C PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 mi sie podoba :) zrob animke z zamachem :) hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 b] zrob animke z zamachem :)[/b] hehehe No naprawde powod do smiechów i zabawy :/ Panowie więcej powagi ! A co do budynkow to kozackie :) Podobają mi sie, czekam na materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 pierwsza imo najlepsza. można prosić jakiś detal? [+] a co na to MaxDigitalGroup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 siedze w 3d troszke ponad tydzien moze 2 :/ wiec tweety wyjasnisz mi o co ci tu chodzilo [+] a co na to MaxDigitalGroup? :P hcpiter3d: A co do budynkow to kozackie :) Podobają mi sie, czekam na materiały. powaznie ?? :D Dzieki za narazie pozytywne oceny chyba ze se robicie jaja :D bo modele robilem po godzinke jeden. Edit: Aha co do materialow wlasnie nad tym mysle ale to by zajelo mi troszke czasu bo texturowanie narazie mi slabo idzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 1 render o niebo lepszy od drugiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 siedze w 3d troszke ponad tydzien moze 2 :/ wiec tweety wyjasnisz mi o co ci tu chodzilo [+] a co na to MaxDigitalGroup? :P a więc swego czasu istniał tutaj projekt w którym kilka userów modelowała bodajże miasto i tworzyli właśnie takie wieżowce. z ciekawości pytałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 dobra wzucam jeszcze takie 2 budynki i zabieram sie za jakiegos vipa :D macie moze jakies propozycje od czego najlepiej zaczac ?;p bo pokuj prubowalem robic ale mi nie wychodzil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 "petronas tower" troche zrypane :) reszta super przydaly by sie jakies lepsze renderki nie chodzi o tex ale lepsze zaprezentowanie budynkow :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 Na renderowaniu sie nie znam :D dusze co popadnie :D mam maxa 8 a vray jest do 7 narazie tylko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 coraz bardziej jestem zszokowany ludźmi na tym forum! :D jakich to rzeczy nie robią w 2h :), albo czego to nie wyklikają nowi w 3d (od 2 tygodni)... Normalnie zaczynam się dołować.. że tekie badziewia robiłem w pierwsze dni z 3dsmax jak np 5x czajnik maxowy :) albo stolik i krzesła zestawione z boxów... A tu prosze.. wieżowce .. i to nie bylejakie :) oby tak dalej ,powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 Aha co do budynkow :d nauczylem sie z tutka :D ktory jest na http://www.max3d.pl/tutoriale.php?software=0 bardzo ladnie napisany :] i zrozumialy PS. ale co z tym vipem doradzi ktos ??;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Na razie nie rzucaj się na coś wielkiego.. bo najprawdopodobniej nie skończysz.. Staraj się na razie klikaj tutoriale… (dużo nauczą o modelingu i renderowaniu… Jak stwierdzisz że wiesz już o co chodzi w tym fachu.. to zacznij robić sobie modele rzeczy które masz pod ręką… (czyli np. kubek kawy :D ) Pamiętaj aby nie lecieć na ilość… liczy się tylko jakość i detale.. powodzenia (jak chcesz to wal na gg, w razie czego mogę wspomóc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi