Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Pomysł ciekawy, ale jakbyś dał więcej rzeczy troszkę, bo jak narazie to trochę "cienko" wygląda... Myślę, że to za sprawą oświetlenia. Popracuj nad tym. Powodzenia życzę ;)

Napisano

to też jest vray?

kiepsko: chociaż o niebo lepiej od Jakuzzi. wrzuć to do wipa i pożadnie dopracuj.

pozdrawiam

[+]

że tak się spytam: co się stało ze ścianą na drugim renderku?

Napisano

w tych boxach na schodach to są światła? jeśli tak to je włącz a zyskasz nie tylko jaśniejszy render ale i dłuższy :]

Napisano

no wlasnie sa wlaczone od jakis 45 minut ale nei wiem ejscze kiedy zgasna:) jak naarzie sie zapowiada jecsze chwila blasku:)

Napisano

:) No juz tlumacze pod kadym stopniem ida 2 beleczki chromowane troche ich nei widac no a z drugiej strony tam gdzie sa boxy powiedzmy ze pod spodem idzie kolenja jaka porecz "zakamuflowana" i n atej zasadzie przy odpowiedniej diecie powinny wytrzymac jakis czas:)-----peace

Napisano

Renderek taki całkiem przeciętny.

Jeśli chodzi o tkonstrukcję, to nadal nie rozumiem :) - po prostu te schody są chyba dla ozdoby i nie pełnią żadnej funkcjonalnej roli

Napisano

no dziekuje w koncu pare milych slow,zartuje oczywiscie jestem wdzieczny za uwagi juz sie do nich dostosowuje pracy raczej nie bede zmienial ale napewno te uwagai wykorzystam w kolejnej ktora juz sie robi:) bedzie jasniejsza iporacuje nad GI, no i chyab bedzie bogatsza

pozdro peace

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności