Napisano 26 Styczeń 200619 l Pomysł ciekawy, ale jakbyś dał więcej rzeczy troszkę, bo jak narazie to trochę "cienko" wygląda... Myślę, że to za sprawą oświetlenia. Popracuj nad tym. Powodzenia życzę ;)
Napisano 26 Styczeń 200619 l to też jest vray? kiepsko: chociaż o niebo lepiej od Jakuzzi. wrzuć to do wipa i pożadnie dopracuj. pozdrawiam [+] że tak się spytam: co się stało ze ścianą na drugim renderku?
Napisano 26 Styczeń 200619 l Autor to był pierwszy renderek wlasnie:) a no fakt braki mam le nie bede si eusprawiedliwial co dziennie sie czegos ucze:)
Napisano 26 Styczeń 200619 l w tych boxach na schodach to są światła? jeśli tak to je włącz a zyskasz nie tylko jaśniejszy render ale i dłuższy :]
Napisano 26 Styczeń 200619 l Autor no wlasnie sa wlaczone od jakis 45 minut ale nei wiem ejscze kiedy zgasna:) jak naarzie sie zapowiada jecsze chwila blasku:)
Napisano 26 Styczeń 200619 l Nie jest tak źle. Fakt faktem mało objektów do oceny. Ale jeżeli to koniec to jest ok+ :)
Napisano 26 Styczeń 200619 l A te schody to sie nie zalamia pod kims ciezszym??? bo jedna strona przymocowana do sciany, ale drugiej to nie rozumiem:)
Napisano 26 Styczeń 200619 l Autor :) No juz tlumacze pod kadym stopniem ida 2 beleczki chromowane troche ich nei widac no a z drugiej strony tam gdzie sa boxy powiedzmy ze pod spodem idzie kolenja jaka porecz "zakamuflowana" i n atej zasadzie przy odpowiedniej diecie powinny wytrzymac jakis czas:)-----peace
Napisano 26 Styczeń 200619 l Renderek taki całkiem przeciętny. Jeśli chodzi o tkonstrukcję, to nadal nie rozumiem :) - po prostu te schody są chyba dla ozdoby i nie pełnią żadnej funkcjonalnej roli
Napisano 26 Styczeń 200619 l pierwszy render - objekty są nieproporcjonalne, dugi - schod w jako rury? to by się chyba nie sprawdzilo... kolorystyka i modele są ciekawe, pozdrawiam
Napisano 27 Styczeń 200619 l Autor no dziekuje w koncu pare milych slow,zartuje oczywiscie jestem wdzieczny za uwagi juz sie do nich dostosowuje pracy raczej nie bede zmienial ale napewno te uwagai wykorzystam w kolejnej ktora juz sie robi:) bedzie jasniejsza iporacuje nad GI, no i chyab bedzie bogatsza pozdro peace