ikim Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Witam decydowalem siew koncu pokazac cos 2d:) W ramach cwiczenia postaci powstal ten oto barbarzyńca z mroźnej północy;), mam na dzieje ze sie Wam spodoba:
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Wszystko Fajnie :) obrazek spox.... tylko co to jest przy koncu prawej nogi....takie zielone kropki ?? ocenka.....6/10.....[piwo]
ikim Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 ciesze sie ze sie podoba, rebuzz - te zielone kropki ro niedoróbka, nie jest skonczony ale juz nie chciało mi sie go dopieszczać... ;)
Ufooox Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 wyglada wajnie jakby odrazu wrzucic go do rpega jakiegos :D rence jakies powalone sle wdług skali rebuzza daje Ci 8/10 mi sie bardzo podoba :D
Ufooox Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 malowales to tabletem czy myszka? no i w jakim programie :D
ikim Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 Hej, malowałem na tablecie + painter oczywiscie:), w zasadzie jest to moja 1 powazniejsza rzecz na nim robiona bo mam od kilku dni zaledwie:)
giorgione Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 To widać :D Nie przejmuj się jak na początek jest nieźle dodaj mu jakiś śnieg na hełmie i zbroi - i jakiś efekt wiatru :D będzie git Giorgione
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 witam ikim :D gior ma racje...brakuje tutaj bardziej dynamizmu a nie wyglądu samego typka...teraz jego dynamizm wskazuje na to że szuka szkła kontaktowego...:P a tak poważnie to dorób śnieg wichure...może przyciemń kompozycje...mash wielkie pole do popisu...i nawet motion blur wskazany :] pozdro...
biglebowsky Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 Sam obrazek fajny, ze statyczny?, a co w tym zlego w koncu?, zreszta az taki statyczny nie jest. Co do dodatkow w stylu moton blur to ostroznie z tym, w 99% malowanych przypadkow jest to niepotrzebne, i tutaj chyba tez nie, moze snieg jakis, ale tez nie koniecznie. Raczej uporzatkowal bym same plamy na rysunku i swiatlocien, niektore fragmenty sa bardzo fajnie namalowane - jego galoty, inne gorzej, szczegolnie partie ciala. Poza tym na ogol w sniegowych sceneriach jest spory ambient, wiec wiecej rozswietlen i niebieskie tlo ktore nie wplywa prawie zupelnie na kolor skory i zbroi kolesia. Ale niezle jest ogolnie, nie ma sie co zabardzo czepiac.
ikim Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 Phantom/Giorgione - więc tak: miał to byc szkicyk, jak zobaczylem ze cos \"wychodzi\" to stwierdzilem ze pociagne dalej, dlatego kompozycja i dynamizm troche kuleją. Co do sniegu - probowalem ale efekt nie byl nadzwyczajny,, musze widac jeszcze troche popracowac... (zaczynam prace nad wersją \"barbarzyńca w akcji\" tam postaram sie troche dynamiczniej:) lebowsky - jakbys mogł jasniej napisac co z tym upoządkowaniem palm i swiatlocienia bo nie zrozumialem:)) Powinienem dodac niebieskiego z kazdej strony jako ambient czy z tylko z 1 strony - od głownego źrodła swiatła?, boje sie troche zeby nie przedobzyc.... do wszystkich - dzieki za komentarze :)[piwo]
azazel Napisano 22 Sierpień 2003 Napisano 22 Sierpień 2003 hmm no mam nadzije ze dokonczysz ta prace .... bo narazie to jest zam zarys postaci ... brakuje tu jeszcze szczegolow ... jesli je dodasz to bedzie git narazie 4/10
Rekomendowane odpowiedzi