Napisano 30 Lipiec 200321 l Witam decydowalem siew koncu pokazac cos 2d:) W ramach cwiczenia postaci powstal ten oto barbarzyńca z mroźnej północy;), mam na dzieje ze sie Wam spodoba:
Napisano 30 Lipiec 200321 l Wszystko Fajnie :) obrazek spox.... tylko co to jest przy koncu prawej nogi....takie zielone kropki ?? ocenka.....6/10.....[piwo]
Napisano 31 Lipiec 200321 l Autor ciesze sie ze sie podoba, rebuzz - te zielone kropki ro niedoróbka, nie jest skonczony ale juz nie chciało mi sie go dopieszczać... ;)
Napisano 31 Lipiec 200321 l wyglada wajnie jakby odrazu wrzucic go do rpega jakiegos :D rence jakies powalone sle wdług skali rebuzza daje Ci 8/10 mi sie bardzo podoba :D
Napisano 31 Lipiec 200321 l Autor Hej, malowałem na tablecie + painter oczywiscie:), w zasadzie jest to moja 1 powazniejsza rzecz na nim robiona bo mam od kilku dni zaledwie:)
Napisano 31 Lipiec 200321 l To widać :D Nie przejmuj się jak na początek jest nieźle dodaj mu jakiś śnieg na hełmie i zbroi - i jakiś efekt wiatru :D będzie git Giorgione
Napisano 31 Lipiec 200321 l witam ikim :D gior ma racje...brakuje tutaj bardziej dynamizmu a nie wyglądu samego typka...teraz jego dynamizm wskazuje na to że szuka szkła kontaktowego...:P a tak poważnie to dorób śnieg wichure...może przyciemń kompozycje...mash wielkie pole do popisu...i nawet motion blur wskazany :] pozdro...
Napisano 31 Lipiec 200321 l Sam obrazek fajny, ze statyczny?, a co w tym zlego w koncu?, zreszta az taki statyczny nie jest. Co do dodatkow w stylu moton blur to ostroznie z tym, w 99% malowanych przypadkow jest to niepotrzebne, i tutaj chyba tez nie, moze snieg jakis, ale tez nie koniecznie. Raczej uporzatkowal bym same plamy na rysunku i swiatlocien, niektore fragmenty sa bardzo fajnie namalowane - jego galoty, inne gorzej, szczegolnie partie ciala. Poza tym na ogol w sniegowych sceneriach jest spory ambient, wiec wiecej rozswietlen i niebieskie tlo ktore nie wplywa prawie zupelnie na kolor skory i zbroi kolesia. Ale niezle jest ogolnie, nie ma sie co zabardzo czepiac.
Napisano 31 Lipiec 200321 l Autor Phantom/Giorgione - więc tak: miał to byc szkicyk, jak zobaczylem ze cos \"wychodzi\" to stwierdzilem ze pociagne dalej, dlatego kompozycja i dynamizm troche kuleją. Co do sniegu - probowalem ale efekt nie byl nadzwyczajny,, musze widac jeszcze troche popracowac... (zaczynam prace nad wersją \"barbarzyńca w akcji\" tam postaram sie troche dynamiczniej:) lebowsky - jakbys mogł jasniej napisac co z tym upoządkowaniem palm i swiatlocienia bo nie zrozumialem:)) Powinienem dodac niebieskiego z kazdej strony jako ambient czy z tylko z 1 strony - od głownego źrodła swiatła?, boje sie troche zeby nie przedobzyc.... do wszystkich - dzieki za komentarze :)[piwo]
Napisano 22 Sierpień 200321 l hmm no mam nadzije ze dokonczysz ta prace .... bo narazie to jest zam zarys postaci ... brakuje tu jeszcze szczegolow ... jesli je dodasz to bedzie git narazie 4/10