Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest już możliwość zamawiania Katedry na DVD i ciekawi mnie, czy dużo osób z forum planuje taki zakup, a jeśli tak, to czy to będzie wersja standardowa, czy limitowana?

Na początek ja: zamówiłem już sobie wersję limitowaną, ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie mam w domu DVD :D:D - będzie trzeba do kumpli polatać.

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

www.dvdland.pl

www.dvdmania.pl

www.e-dvd.pl

www.filmoteka.com.pl

www.isdvd.pl

www.merlin.pl

www.oceandvd.pl

www.stereo.pl

Tylko sie pospiesz bo w większosci juz nie ma... najlepiej zarejestrój sie na stronie platige, będą ci przesyłali info co gdzie i jak:)

Napisano

Dokładnie :) - nie zaglądałem pod wszystkie adresy, ale te, na których byłem - za każdym razem Katedra była na pierwszym miejscu wśród najpopularniejszych tytułów - to się nazywa sukces :D:D

Napisano

A ja już mam!!:D:D Przyszła wczoraj, co prawda nie limitowana edycja ale i tak bajera. To dvd to jeden z najlepszych tutoriali jaki widziałem. Warto kupić:D

Napisano

Chcialem podzielic sie z wami moja opinia na temat Katedry ver. DVD. Ogolnie mowiac jest bardzo dobra ! Jest wiele materialow dodatkowych w ktorych Tomek pokazuje etapy pracy nad filmem , omawia wykorzystane techniki i omawia kilka trickow. Ogolnie jest to znakomity tutorial dla wszystkich ! Super sie oglada i technicznie jest pierwsza klasa ... jedynym mankamentem jak dla mnie jest zwiastun nowej animacji Tomka... praktycznie niewiele pokazal. Ogolnie na 5+ :D Polecam kazdemu milosnikowi grafiki i animacji.

Napisano

Wersję limitowaną chyba po prostu nieco później rozsyłają. Ja zamówiłem w dniu kiedy utworzyłem ten temat (31 lipiec) i listonosz przyszedł z paczuszką dzisiaj... w zasadzie wczoraj (14 sierpnia).

No to teraz ma ktoś DVD i mieszka na tyle blisko, aby chciało mi się iść?? [lol] [lol]

Napisano
Originally posted by Gith

Premiera byla dopiero 11 Sierpnia...

Tak, wiem o tym, ale pisząc o opóźnieniu sugerowałem się wypowiedzią Gacka, który otrzymał wesję standardową już 12 sierpnia, czyli w dzień po premierze...

Napisano

A ile ona wogole kosztuje? 50zl? 100zl Ile?

Napisano

Karawan: normalna 34, limitowana 45

Juz dostalem :D z podpisem Bagginsa i kadrami z filmu i ksiazeczka :) Jakosc powala. Polecam kazdemu!

Pozdrawiam

Gith

Napisano

Tez juz mam (a moze dopiero) niestety tylko standardowa a nie limitowana, ale i tak jest świetna. Tylko przydałby sie jakis darmowy dvd player (bo z pol godziny szukalem w swoim bur... balaganie).

Reportaż jest świetny, a trailer Sztuki spadania, może i mało pokazuje ale pomysł połączenia go z Katedrą jest genialny :).

A więc jak jescze nie macie, to polecam zakupić, a ci którzy mają wiedzą, że mam rację.