Napisano 30 Lipiec 200321 l Jest już możliwość zamawiania Katedry na DVD i ciekawi mnie, czy dużo osób z forum planuje taki zakup, a jeśli tak, to czy to będzie wersja standardowa, czy limitowana? Na początek ja: zamówiłem już sobie wersję limitowaną, ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie mam w domu DVD :D:D - będzie trzeba do kumpli polatać.
Napisano 31 Lipiec 200321 l www.dvdland.pl www.dvdmania.pl www.e-dvd.pl www.filmoteka.com.pl www.isdvd.pl www.merlin.pl www.oceandvd.pl www.stereo.pl Tylko sie pospiesz bo w większosci juz nie ma... najlepiej zarejestrój sie na stronie platige, będą ci przesyłali info co gdzie i jak:)
Napisano 31 Lipiec 200321 l Autor Dokładnie :) - nie zaglądałem pod wszystkie adresy, ale te, na których byłem - za każdym razem Katedra była na pierwszym miejscu wśród najpopularniejszych tytułów - to się nazywa sukces :D:D
Napisano 6 Sierpień 200321 l Autor I kolejna wisienka na torcie. Odbywa się aukcja limitowanej edycji z taśmą filmową pod adresem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15140494 - zobaczcie na osiągniętą cenę!!
Napisano 12 Sierpień 200321 l A ja już mam!!:D:D Przyszła wczoraj, co prawda nie limitowana edycja ale i tak bajera. To dvd to jeden z najlepszych tutoriali jaki widziałem. Warto kupić:D
Napisano 14 Sierpień 200321 l Chcialem podzielic sie z wami moja opinia na temat Katedry ver. DVD. Ogolnie mowiac jest bardzo dobra ! Jest wiele materialow dodatkowych w ktorych Tomek pokazuje etapy pracy nad filmem , omawia wykorzystane techniki i omawia kilka trickow. Ogolnie jest to znakomity tutorial dla wszystkich ! Super sie oglada i technicznie jest pierwsza klasa ... jedynym mankamentem jak dla mnie jest zwiastun nowej animacji Tomka... praktycznie niewiele pokazal. Ogolnie na 5+ :D Polecam kazdemu milosnikowi grafiki i animacji.
Napisano 14 Sierpień 200321 l Ja juz kilka dni temu zamowilem Limitowana edycje i lada dzien powinna mi przyjsc :D I can\'t w8 [boje się] Pozdrawiam Gith
Napisano 15 Sierpień 200321 l Autor Wersję limitowaną chyba po prostu nieco później rozsyłają. Ja zamówiłem w dniu kiedy utworzyłem ten temat (31 lipiec) i listonosz przyszedł z paczuszką dzisiaj... w zasadzie wczoraj (14 sierpnia). No to teraz ma ktoś DVD i mieszka na tyle blisko, aby chciało mi się iść?? [lol] [lol]
Napisano 15 Sierpień 200321 l Nio :( A ja nawet nie mam kaszu żeby ją kupić :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Giorgione
Napisano 15 Sierpień 200321 l Autor Originally posted by Gith Premiera byla dopiero 11 Sierpnia... Tak, wiem o tym, ale pisząc o opóźnieniu sugerowałem się wypowiedzią Gacka, który otrzymał wesję standardową już 12 sierpnia, czyli w dzień po premierze...
Napisano 15 Sierpień 200321 l Sam sie zaskoczylem ze tak wczesnie przyszla bo musialem sie zapozyczyc. Pozdrówka:)
Napisano 30 Sierpień 200321 l Autor Wychwyciłem jeszcze jedną rzecz, ale nie chciałem robić nowego tematu więc zamieszczam tutaj. Nie wiem, czy mieliście okazję przycztać ten thread: http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=85090 Wygląda na to, że Tomek Bagiński ma już nawet naśladowców. Teraz tylko za bardzo nie wiem, czy to dobrze, czy źle :/
Napisano 31 Sierpień 200321 l Karawan: normalna 34, limitowana 45 Juz dostalem :D z podpisem Bagginsa i kadrami z filmu i ksiazeczka :) Jakosc powala. Polecam kazdemu! Pozdrawiam Gith
Napisano 6 Grudzień 200321 l Tez juz mam (a moze dopiero) niestety tylko standardowa a nie limitowana, ale i tak jest świetna. Tylko przydałby sie jakis darmowy dvd player (bo z pol godziny szukalem w swoim bur... balaganie). Reportaż jest świetny, a trailer Sztuki spadania, może i mało pokazuje ale pomysł połączenia go z Katedrą jest genialny :). A więc jak jescze nie macie, to polecam zakupić, a ci którzy mają wiedzą, że mam rację.