GLaD Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Siema. Zamieszczam moj maly projekcik ktory bedzie wykorzystany w animacji. Mam problem z tekstura bo nie wiem zbytnio jaka zrobic. Powinna byc o oddcieniu brazowym. Dzieki za komenty a co do modelu.....nie jest najlepszy. P.S - pardzo bym prosił o teksturke jak ktos ma do teczowki (zyly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 model troche nieprzemyslany i z lekkimi bugami, co do tekstur to radzilbym zajrzeć do galerii 3d i wątku "zły w kolorze" pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Hehe, z twarzy myslalem ze tofacet, ale na drugim screenie ma rozszezone nogi i przekonalem sie ze to panna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 heh :) ale kartofel .. nawet nogi ma jak kiełki . popracuj jeszcze nad postacią zanim zaczniesz texturować.. no chyba że anima będzie się nazywać "atak zmutowanych ziemniaków " :)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLaD Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Całość zrobiona z surface:P Bardzo się spieszyłem z modelem bo w scenie bede mial zdecydowanie wiecej roboty.(może zrobie nowy model) Postać fajnie się animuje a to bedzie najważniejsze. Widze że nikt pomysłu nie ma na teksturke :| ale dzieki za komenty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 bardzo sie spieszyles? z modelowaniem ? na konkurs to jakis robisz? ty chcesz to texturowac zrob najpierw pozadny model a nie na odpier*****l eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi