Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siema. Zamieszczam moj maly projekcik ktory bedzie wykorzystany w animacji. Mam problem z tekstura bo nie wiem zbytnio jaka zrobic. Powinna byc o oddcieniu brazowym. Dzieki za komenty a co do modelu.....nie jest najlepszy.

P.S - pardzo bym prosił o teksturke jak ktos ma do teczowki (zyly)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 923
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model troche nieprzemyslany i z lekkimi bugami, co do tekstur to radzilbym zajrzeć do galerii 3d i wątku "zły w kolorze" pozdr

Napisano

Hehe, z twarzy myslalem ze tofacet, ale na drugim screenie ma rozszezone nogi i przekonalem sie ze to panna:)

Napisano

heh :) ale kartofel .. nawet nogi ma jak kiełki . popracuj jeszcze nad postacią zanim zaczniesz texturować.. no chyba że anima będzie się nazywać "atak zmutowanych ziemniaków " :)) pozdro

Napisano
  • Autor

Całość zrobiona z surface:P Bardzo się spieszyłem z modelem bo w scenie bede mial zdecydowanie wiecej roboty.(może zrobie nowy model) Postać fajnie się animuje a to bedzie najważniejsze. Widze że nikt pomysłu nie ma na teksturke :| ale dzieki za komenty..

Napisano

bardzo sie spieszyles? z modelowaniem ? na konkurs to jakis robisz? ty chcesz to texturowac zrob najpierw pozadny model a nie na odpier*****l eh