kolegaalek Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 to jest wątek gdzie będe wrzucać swoje animacje 2d, będa coraz lepsze i lepsze aż w końcu idealne:p Tutaj moja pierwsza wprawka- kliknijcie na link i odczekajcie chwile http://www.olsztyn.mm.pl/~leru/kolegaalek/anim.mov (nie na dysk ściagajajce bo podobno wtedy nie działa) ps. leru- dzieki za serwer
*NicoN_ Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 fajne, troche mało "rozbodowane" ale mysle ze "ok" [jak na początek]/ :]
FaNTOMAS Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 No nieźle jak to pierwsza animacja. Sztywna trochę. Widać, że masz już od poczatku wyrobiony styl. Mnie się osobiści nie podoba taki styl animacji, ale oceniając obiektywnie to bardzo fanie, tylko wielka szkoda że tylko 5s ;( P.S Ja ściągnąłem na dysk i działa
tweety Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 no kolego alku, widać twój styl :) BTW: jak chcesz worzyć te animacje? flashem?
kolegaalek Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 dzieki wszyscy- obiecuję rozbudować następne animacje. tweety- to w digital fusionie bylo robione:p
arcade Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 moje zdanie znasz ;) Nie, no naprawdę bardzo fajnie - twój sposób malowania pasuje pod takie rzeczy. Kojarzy mi się trochę z Monthy - Phytonem (kurde, nie pamiętam czy tak to się pisze). Ogólnie bardzo pozytywnie :) pozdrawiam
kannu Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 serwusik :) heheh, niezłe . szkoda tylko że takie krotkie. robione z DF ?? - ciekawe :) czekam na wiecej :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
leander Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Troche mi brakuje wiszących mostów i sztormu na morzu. Wiesz, tak jak w innych animacjach na forum. Ale jest spoko, te paski dobrze zagrały. Wrzuć cos jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi