niestrzelaj Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 No - oto wersja poprawiona :P W planach mam jeszcze animację. Myślę żeby np. kamera zasuwała między częściami jak po mieście a na końcu podjeżdżała do góry i ukazywała się całość.... może być ciekawy efekt :) Dopiero zaczynam, więc prosze wyjadaczy o wyrozumiałość :)
Dirk Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Ładnie wygląda.Projekt Twój czy czerpałeś z jakiś stron,książek itp.? A może zamiast przejazdu kamery pomiędzy częściami warto byłoby stworzyć składanie wszystkich części smoka z porozrzucanych elementów?Ale to już jest Twój wybór. Pozdrawiam
niestrzelaj Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 Nie no aż takiego talentu to ja nie mam, ale właśnie dla takich ludzi wymyślono wyszukiwarkę grafiki na google :P Hmm a z tym składaniem to pomysł ciekawy. Pomyślę
Pawelkos Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Smok nawet fajny, ale praca troche malo wymagajaca i malo ciekawa ale skoro dopiero zaczynasz to sie nawet spisales
Koniu_PL Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Co do smoka, to tak jak inni. Wiesz, co? Pasuje mi ten smoczek do WIP'a, który robi w tej chwili deshu. Smok ma ciekawe, takie rodem z Chin wzornictwo :) Pozdro. ;)
Miśko Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 zbyt wysoko jest od podłoża, przezco cień zamazuje głowę, a co do aimki to najlepiej było by gdyby smoczek uciekł ze sceny:)
Rekomendowane odpowiedzi