CzAk1 Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Wielkie dzieki nielot007 Pozdrawiam-CzAki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 Hello, mrkrzysiek- Heh, co za smutna minka, grunt to wprawa i obserwacja więc wszystko przed tobą :). -=S3B=- A fakt, zapomniałem że można z ftp ściągać :). CzAk1- Korzystam z autorskiego maxscriptu zamieniającego materiały (o prostszy trudno- jeśli jest nadany A to nadaj B i odwrotnie), jeden z nich ma po prostu zerową widoczność. Można to osiągać na wiele innych sposobów, korzystam z tego ze względu na jego uniwersalność i prostotę w dostosowywaniu do różnych sytuacji. Tak w ogóle to bazowo w maxie alt+x włącza półprzezroczystość -brakuje tutaj jednak prostego sposobu zmiany stopnia przezroczystości. A co do reszty to tak jak już Nielot napisał :). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Wow :) To jest fajowskie :) Też zasysam tutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 nooooo ... nie powiem , nie powiem , dałeś czadu z tym tutkiem ... zakochałem się w tym polyspidzie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 wlasnie sciagam ;] prawie 5 godzinek wiec sobie poczekam ale chyba warto po tym co przeczytalem ;]. Problem z tym ze jestem poczatkujacy i nie wszystko moge zrozumiec ale co tam :p PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 oo no piekna sparwwa z Tym a skad sobie moge sciagna takiego programika w ktorym robiles to jakis plugin czy cos ? ;] bo jakos niemoge go nigdzie znalesc albo zle szukam plis o pomoc :P (PS miileS - 5h jakie ty masz lacze ja to chyba z 30min sciagalem :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi