Laser Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 czy tylko u mnie czy u wszystkich sie z ciemnego niebieskiego jasny zrobił ??
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 ale kaszana - nie dość, że max wali mi siatkami po oczach godzinami to jeszcze Adek przywalił po oczach jakby chciał nas stąd pogonić... Adek prośba - tyle czasu spędzamy przy monitorach, że białe tełko naprawdę boli... pozdrawiam[piwo]
ikim Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 nowy wystrój forum mi się podoba, ale fakt jest troche za jasno - gdyby zamiast bieli dać jasoszary, i odpowiednio pozostale kolory przyciemic było by bardziej przyjazne dla oczu;)
VGT Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 W zasadzie trudno nazwać to \"nowym\" wystrojem. Od dłuższego już czasu jest dostępny w profilu, więc można było go sobie wybrać tak samo, jak teraz można wybrać poprzedni wystrój :)
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 Ludzie Adek przeciez wysylal wszystkim na U2U ze mozna zmienic tego skina na stary.............. POZDRO :]:] [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi