WIERZBA Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Witam Czy ktoś współpracował lub spotkał się z Panem Gregiem Grzecz... z Irlandii . Jeżeli miał styczność z tym Panem to proszę o opinię . Czy to człowiek godny zaufania , wypłacalny itp.
sanki Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 pierwsze slysze. a co mialbys dla niego robic ??
WIERZBA Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Jak toś się spotkał z nim to wie o co chodzi . Gość zleca w Polsce wykonywanie wizualizacji architektonicznych . Współpracowałem już z paroma firmami z zagranicy /jak dotąd nikt mnie nie "naciągnął"/ . Ale różnie to bywa , jednak kto pyta ten nie błądzi . Wykonałem małą robótkę dla niego , czekam na szmal . Nie chcę się na razie dalej angażować ... z wiadomych względów . Nawet jak zapłaci za tą robotę to różnie to bywa z następnymi płatnościami . Więc moja ostrożność jest chyba zrozumiała . A co do ATARI :)/humor widzę , że w poniedziałek dopisuje/ to nie wiem , może i tak .
hcpiter Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 pewnie coś dla atari ;) hahah heeheh nie no tamten pan robi tylko gry w stylu japan :D A poza tym już dobrze go nastraszyli wiec nie wiem czy miałby ochote na taką zabawe :D A co do pracy to weź zaliczke albo umow sie na telefon i bedziesz pewny. Powodzenia i napisz czy osoba godna polecenia :D Pozdr !
Rekomendowane odpowiedzi