czapka28 Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Chciałbym pofalować boxa tak na kształt ~ i nie wiem jak to zrobic. Próbowałem cos z bendem, ale mi nie wychodziło. Jakby ktoś miał jakiś link albo pomysł to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 wave 123456789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 fdd 1234567 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 move + vertex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 wystarczy noise :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Noise chyba nie zrobi tego tak ładnie. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 na pewno ładnie zrobi:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 noise+deletepoly+extrude(lub shiftdrag) da bardziej losowa fale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Ale ta fala nie będzie w kaształcie ~ :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 W USER REFERENCE maxa wpisz "wave space warp". Druga pozycja od góry to jest pewnie to czego szukasz. Dodatkowe efekty możesz osiągnąć podłączając więcej takich space warpów (typu wave) jak i np ripple. Trzeba pamiętać, że orientacja space warpa ma wpływ na deformacje siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi