Kamilo Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Takie coś zrobiłem może się komuś spodoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilo Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 Zapomniałem dodać że to zostasło zrobione w Photoshopie 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilo Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 I troszke z innego ujęcia. Teraz chyba lepiej wygląda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Mi sie osobiscie nie podoba, smierdzi photoshopem, kolorki nie specjalnie dobrane i takie mało profesjonalne. Bez urazy oczywiscie. Popracuj nad tym, zamiast tła daj jakiś ciekawy znak graficzny może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaker Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 No niestety, nie chcę cię zniechęcać, ale mi to się nie podoba. Jakieś takie oldskulowe. ;) Kolorystyka razi w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 bez obrazy....ale to logo nie przejdzie.........popraw je .........[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 A mi sie!.. niestety tez nie podoba:/ wyobrazasz sobie cos takiego na koszulce? :) logo powinno byc male, przejzyste i powinno sie jasno kojarzyc z tematem.. jutro wrzuce cos od siebie :) edit: sorki za ostra krytyke [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 oj nie ... to logo niestety odpada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi