Marcin Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 piszcie co poprawic itp przedewszystkim to: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
FF Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Nagle sie rowerów narobilo na forum. Spawy moze nie sa takie złe ale w niktorych miejscach wygladają jak wycisnieta czekolada:D I troche mi nie pasują te wglebienia na zageciu, powinny byc z drugiej strony a z tej tylko delikatne, prawie niewidoczne.
hkropinski Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 spawania rzucaja sie w oczy i przecietny render, pozdr
allied Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 ok, poczatkujacy jestem, a w dof'ie co zlego? bo chcialbym poprawic
deshu Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Poprubuj sam, dojdziesz co do czego sluzy w dofie, polecil bym ci tutka ale nie znam zadnego.
hkropinski Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 ok, poczatkujacy jestem, a w dof'ie co zlego? bo chcialbym poprawic dolna częsc tynny jest calkiem zamazana, gorna juz mniej, tyl ramy jest ostry co calkiem nie pasuje bo jest niedaleko rynny, pozdr edit: moze lepiej usunąc dofa?? po co teraz jest??
chveti Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Spawy trochę za grube i usuń ten Dof :P co to za North Shore?
allied Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 hehe, rama to w sumie doklanie zaden z modeli nsa bo nie pasuje do zadnego [nie ma modelu z taka mufą bez wspawki z przodu]
chveti Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 zalaczym image do 1st posta. zrób czarny mat bo taka jest niebardzo :/ prezentacja by lepiej wypadła 'studio'.
Rekomendowane odpowiedzi