anathos Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 nie byłem w stanie obietnicy dotrzymać; stąd smutek na licach owego chłopka. na wszystek zeszło jakieś 40-50 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 moglbys te pracki do speed paintingu wrzucac w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 myślisz? ja tu nowy i nie wiem co z czym i jak się je (; ok, będę do speedów wrzucał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 haha mocne:D...obrobka na kompie czy recznie pastele czy cos w tym stylu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 heh fajne, bardzo lubie taka luzna kreche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 miwt> ołówek i fotoszopka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 moglbys te pracki do speed paintingu wrzucac w sumie mmm... a moze autor, chce uslyszec jakas opinie, czy podyskutowac na temat pracki? w speedach jak dobrze wiesz, konieczne jest umieszczenie obrazka, aby mozna bylo cos napisac... co lekko utrudnia wymiane zdan. Jedno co bym doradzal to zeby zeby nie tworzyc kazdorazowo osobnego watku dla "tych szybszych" ;) pracek.... chociaz w sumie...czemu nie... rysuneczki masz ciekawe bardzo, podobac sie... :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 fajne sutki... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 amrun> masz racje, dlatego właśnie wrzuciłem tą prace tutaj a nie do speedów... SAIRAM> jestem specjalistą od sutków. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 alez anathosie! co anathos?! przeciez dotrzymales obietnicy, piekny jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 kengi>...on tak nie uważa, teraz musze mu płacić alimenta za brzydkie lica i dawać mu kiełbasy pęta co dzień, w sobote i od święta. ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 i nawet młodo się ubiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 MKaszpir>...żeby nie powiedzieć. młodzieżowo ._. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 yyy tak, mniej więcej to miałem na mysli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi