filoos Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Szukałem, szukałem i nie znalazłem nigdzie!!! mam mały problem a dla mnie raczej duży, mianowicie chodzi mi o to jak zrobić animacje żeby postać podnosiła różne rzeczy bądź kopała, z góry dzięki za każdą pomoc!! posdr ;)
filoos Napisano 5 Luty 2006 Autor Napisano 5 Luty 2006 Może małe sprostowanie odnośnie mojego postu. chodzi mi o to żeby zostały zachowane prawa fizyki np przy kopaniu, trawa uginała się, a podnoszony przedmiot trzymał się w rękach. Bardzo proszę o pomoc ;]
SUPER_OkO Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Podnoszenie, trzymanie czegos - animacja reczna, do kopania i innych rzeczy reactor. Soft za ciebie nic nie zrobi sam. Nie ma takiej opcji "Podnies ta rzecz" wiec polecam napoczatek jakas lekture odnosnie animacji.
filoos Napisano 5 Luty 2006 Autor Napisano 5 Luty 2006 a czy przy animacji podnoszenia, możliwe jest aby podnoszony przedmiot nie trzeba było animować osbno tylko żeby oddziaływał on z ręka??
kannu Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 a dokladniej dlon y pryedmiotem. To pryedmiot bedyiesy sobie podnosic , a dlon sie do niego dostosuje.
filoos Napisano 5 Luty 2006 Autor Napisano 5 Luty 2006 Dzięki bardzo za te proste aczkolwiek bardzo pomocne rady.
Rekomendowane odpowiedzi