Napisano 4 Luty 200619 l poszukuje plikow pomocy do 3ds max 8, no wiecie bez tego ani rusz.no i czy ma ktos namiar na calkiem legalne ebooki o tematyce 3d.jesli nie to chetnie poglebie wiedze w sposob dobrze znany czyli ksiazka.
Napisano 4 Luty 200619 l na autodesku mozesz pobrac pliki pomocy i tutoriale http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=5659451
Napisano 4 Luty 200619 l No tak czytanie to jedno, a wykonanie to co innego. Jestem laikiem, przedwczoraj poraz pierwszy odpaliłem 3d studio. Te wszystkie tutoriale nie są przygotowywane z myślą o początkujących. Narazie jedyne co udało mi się zrobić to wieżowiec chociaż już brałem się za wiele rzeczy. A tak apropoz wszedłem na linka przez hkropinski. Czy ten plik pomocy jest w pdfie??
Napisano 4 Luty 200619 l NTe wszystkie tutoriale nie są przygotowywane z myślą o początkujących. Narazie jedyne co udało mi się zrobić to wieżowiec chociaż już brałem się za wiele rzeczy. A tak apropoz wszedłem na linka przez hkropinski. Czy ten plik pomocy jest w pdfie?? Te tutoriale są przygotowane z myślą o początkujących (z helpa), pliki pomocy to z reguły .chm, tak jest i w tym wypadku, w .pdf masz instrukcje, coś takiego dostajesz w pudełku z maxem (wydrukowane oczywiście).
Napisano 4 Luty 200619 l Autor ten joytic mam racje bo mi nawet ten wiezowiec wyszedl jak jakis neon czy cos bo na tych balkonach padlem. ale wiecie prawa nad lewą
Napisano 4 Luty 200619 l Autor mam pdf a w nim 4 strony i to caly help do maxa?!!!?.a gdzie tutoriale jakies cwiczenia.
Napisano 4 Luty 200619 l w inntym pliku :P (chyba ;) ) Tylko pamietaj ze nie sciągniesz sobie modeli do cwiczen, chyba ze chcesz nie legalnie ;)