tutomash Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Witam wszystkich jestem nowy na tym forum. Postanowiłem pokazać swoją pracę, nie jest ona może nie najlepsza, ale to mój pierwszy projekt. Mam nadzieje, że nie zostanę ukamamieniowany za tą pracę. Dopiero się uczę, na maxie od jakieś 3 tygodni z przerwami, wiem że czeka mnie jescze dużo do nauczenia się, no ale trzeba od czegoś zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 No cóż... jak na 3 tygodnie nauki w maxie i już takie prace to moge powiedzieć - nie źle :)) ludzie tu robią pół roq w maxie i takie coś wychodzi im z trudem :)) pozdrawiam :)) P.S. Grunt To Chęci i WYOBRAŹNIA :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 bądź konsekwentny w klimacie pracki, albo cartoon albo normalna..jeśli cartoon to zmień szachownicę..i kolory figór też możesz zmienić.. najlepiej przerzućto do Wip'a i tam popracuj nad tym jeszcze.. pozdro i powodzonka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 ok postaram pozmieniać to co mowiłeś ..dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 fajny render jak na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Ciekawie...Az mi sie FRITZ przypomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 dzieki za komentarze miło z waszej strony, zmieniłem kolory tak jak wyżej radzono efekt jest taki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 tak sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Jednak ten pierwszy render prezentuje sie o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 zrob szchownice typu cartoona, tak jak szachy ( pionki ). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 albo wogóle usun efekt cartoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 wieza ani nie lezy ani nie stoi.. ona lewituje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi