Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

postać

moj pierwszy model :) oczywiscie to poczatek... czekam na krytyke i uwagi a przedewszytkim rady .

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ojej ;) No powiem ci że masz u mnie plus za to że próbujesz już głowe zrobić :P ale za dobrze to nie wygląda. Proponuje troche poszperać i pouczyć sie anatomi i po pierwsze pokazuj siateczke :)

ps. heh jestem pierwszy :P

Napisano

no twarz taka sobie choc jak na pierwszy raz calkiem niezle...

tu masz cos o topologi siatki;] bardziej to sie do animacji przydaje ale warto od poczatku trzymac sie topologi potem bedzie latwiej...

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=38469&page=31&pp=15&highlight=Body+topology

najlepiej zacznij od pierwszego postu i sobie popatrz na siatki objektów organicznych twarzy tez wyrobisz sobie nawyk który bynajmniej ci nie przeszkodzi, jezeli chodzi o human modeling...pozdor rejestracja darmowa.

Napisano

Marcin ----> No sorry chłopie, ale to jest silniejsze ode mnie. Pozdro dla wszystkich modelatorów..

A głowa coraz bardziej mi sie podoba :d

Napisano
  • Autor

Niestety egzaminy skutecznie pozbawiają mnie czasu

...praca stoi w miejscu :(

..dzieki za pozdrowienia:)

Napisano

Głowa super, brzuch piwny dobrze się zapowiada;) ale cosik proporcje nie te -głowy w stosunku do reszty (jak u dziecka) ale modeling mi się widzi na +

Oby tak dalej :)

Napisano
  • Autor
lol zawialo wazelina :)

co do pracy pwoiem tylko ze wyglada jak...

dziecko w ciazy :)

ps. zastanawiam mnie po co ludzie pisza ze to ich pierwsza praca albo ze dopiero miesiac maja 3dsmax'a

maxa nie mam miesiac :)... a postac pierwsza :)....POPRAWILEM TROCHE :)

Napisano

wyciagnij mu troche szczyt czaszki bo wyglada jakby mu cos po niej przejechalo;))

Napisano
  • Autor

Dobra tyle na razie koło głowy zabieram się za poprawianie reszty postaci … Włosy takie bo postać jest robiona zamiarem wykorzystania do animacji..