Napisano 6 Luty 200619 l Trza mi gry na PeCeta związanej z treścią Średniowiecznego Dalekiego Wschodu. Wszystko wychodzi na psx i inne konsolki. I NIC na pc :( Czy producenci zgłupieli do reszty? A może czegoś nie wiem? Mam nadzieje że się od was dowiem bo klimat Japoni mnie kręci nie od dziś
Napisano 6 Luty 200619 l nie mozna skorzystać z emulatora ps'a ? kupujesz gierkę na ps i ładujesz na kompa ;]
Napisano 6 Luty 200619 l Kal online, chociaż luźno, ale jednak nawiązuje do orientalnych tematów. Gra jest chyba produkcji koreańskiej.
Napisano 6 Luty 200619 l Autor Kal online? Ale grafa pewnie rodem z pegasusa :D No i sama fabuła też by mogła zaciekawić ( wciągnąć jak chodzenie po bagnach )hmmm....
Napisano 6 Luty 200619 l Autor A może znacie jakieś programy umożliwiające wyciąganie...przerabianie...wkładanie modeli do jakichś gierek typu most wanted czy cokolwiek?
Napisano 6 Luty 200619 l Kal online? Ale grafa pewnie rodem z pegasusa :D (...) - no pewnie, jakto zwykle na PCtach :]
Napisano 6 Luty 200619 l A może znacie jakieś programy umożliwiające wyciąganie...przerabianie...wkładanie modeli do jakichś gierek typu most wanted czy cokolwiek? wiem kto zna: klik
Napisano 6 Luty 200619 l a może "Shogun" (taka strategia :P), albo http://www.conqueronline.com taki darmowy MMORPG
Napisano 7 Luty 200619 l gra strategiczna Shogun: Total War -chyba tak sie nazywala, a jesli szukasz nawalanki :P -to polecam emulator automatów o nazwie "Callus" - pamietam, ze mialem "roma" z taka gra, co to sie w niej samurajowie naparzali ( w systemie callus znajdziesz tez takie hity jak "the punisher" i "cadillacs and dinosaurs", ale to wszystko raczej gry dla zwolennikow "salonówek" )
Napisano 7 Luty 200619 l Widze że nikt nie przeniósł tego wątku dotychczas, więc proponuje teraz zrobienie tego lub usunięcie go; to nie miejsce dla takich pytań. Offtopic się robi. Eini mógłbyś go przenieść gdzieś indziej, hm? Edit: to tylko taka mała dygresja ;)
Napisano 7 Luty 200619 l Shogun r0xi :), ale ciezko go nazwac gra stricte osadzana w sredniowieczu, bo akcja rozgrywa sie w okresie Sengoku Jidai, czyli koniec XV i poczatek XVII wieku ;] Jak juz wspomniano - Kal Online, poszukaj o Dynasty Warriors
Napisano 8 Luty 200619 l Dynasty Warriors 3 - widziałem gdzies na stronkach "osiołkowatych". Pozatym. Onimusha - niewiem dlaczego ostatnio serwis GameSpot pisał, że zapowiadana Onimusha3 będzie pierwszą grą tego cyklu na PC. Jedynke kiedyś zgrałem z osiołka - gdyby nie była taka "konsolowa" to bym może pograł. Onimusha 3 - demko http://gamershell.com/download_12234.shtml No i oszywiscie emulatory. Co prawda głównie mordoklepki, te chodzone i jeden na jednego. Jeśli chodzi o emulatory to polecam http://emu.makii.pl/ . Ogólnie psx jedynka jest zemulowany bardzo dobrze. Także albo gierki z psx (Techu ??), albo jakies automatowe (Last Blade)
Napisano 8 Luty 200619 l według mnie temat do kasacji albo przniesienia do luznych dyskusji, bardzej pasuje do forum gry-online niz do dzialu gameart, dziwne że jeszcze tu jest...