lu Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 czy mozecie polecic firme ktora wykonuje umywalki razem z blatem z jednolitego materialu, raczej cos tanszego niz kamien naturalny ?
SansSerif Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 z kompozytów chyba tylko dupont ma gotowe umywalki które można spawać z blatem, ale taniej to raczej nie będzie. http://www.corian.com/corian/b/en/h/Products/BathroomSinks.html można też ze stali. http://www.blanco.de robi np blaty kuchenne z tłoczonymi zelwozmywakami pod projekt.
lu Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 dzieki szeryf, znalazlem tez jakas firme ktora robi z kamienia i cenowo chyba nawet ujdzie, adres wrzuce jak ktos zainteresowany ale z pracy bo zostawilem linka
SansSerif Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 powiedz jakie konkretnie umywalki. gotowe czy pod projekt? nad lac leman czy w lodzi? jakby co, mam namiary na specjaliste od kamienia w warszawie
Winkiel Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Dostępne w LifaDesign Warszawa sklep sąsiadujący z BoConcept. www.kuma.dk Pozdrawiam
urra urra Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Mam fachowca który robi blaty z umywalkami, blaty kuchenne ze zlewozmywakami z materiału jak corian czy bosfor ....w Pyrzycach pod Szczecinem, jak to Twój teren działani, to daj znac 1
lu Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 sans - pod projekt, w warszawie, bardzo chetnie namiary do specjalisty poprosze. z kamienia mi narazie wycenili wapien - ok 2000-3000 zl wiec ujdzie. umywalka konkretnie - blat 170 x 60 wysokosc 15-30 to zalezy jeszcze od kilku rozwiazan w tym umywalka kwadratowa z odplywem szczelinowym, raczej jednorodna, odpada wzor jakiegos kamienia urra - dzieki ale chyba daleko :( winkiel - dzieki bardzo za linka
lu Napisano 10 Luty 2006 Autor Napisano 10 Luty 2006 no i jesze pytanie, blat do kuchni, tez bialy - czy pozostaje mi cos innego niz korian ?
Winkiel Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 Pochodne corianu tj. rausolid zwane SSV duzo tansze od corianu, hanex, staron, silverstone.
Rekomendowane odpowiedzi