Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czy mozecie polecic firme ktora wykonuje umywalki razem z blatem z jednolitego materialu, raczej cos tanszego niz kamien naturalny ?

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzieki szeryf, znalazlem tez jakas firme ktora robi z kamienia i cenowo chyba nawet ujdzie, adres wrzuce jak ktos zainteresowany ale z pracy bo zostawilem linka

Napisano

powiedz jakie konkretnie umywalki. gotowe czy pod projekt? nad lac leman czy w lodzi? jakby co, mam namiary na specjaliste od kamienia w warszawie

Napisano

Mam fachowca który robi blaty z umywalkami, blaty kuchenne ze zlewozmywakami z materiału jak corian czy bosfor ....w Pyrzycach pod Szczecinem, jak to Twój teren działani, to daj znac

Napisano
  • Autor

sans - pod projekt, w warszawie, bardzo chetnie namiary do specjalisty poprosze.

z kamienia mi narazie wycenili wapien - ok 2000-3000 zl wiec ujdzie.

umywalka konkretnie - blat 170 x 60 wysokosc 15-30 to zalezy jeszcze od kilku rozwiazan w tym umywalka kwadratowa z odplywem szczelinowym, raczej jednorodna, odpada wzor jakiegos kamienia

urra - dzieki ale chyba daleko :(

winkiel - dzieki bardzo za linka

Napisano
  • Autor

no i jesze pytanie, blat do kuchni, tez bialy - czy pozostaje mi cos innego niz korian ?

Napisano

Pochodne corianu tj. rausolid zwane SSV duzo tansze od corianu, hanex, staron, silverstone.