Posted February 9, 200619 yr Witam mam zamiar dalej pracowac z ta postacja, ale zanim rusze dalej chcial bym zaczerpnac waszej opini, na temat samego modelu. Wszelaka krytyka mile widziana....
February 9, 200619 yr czlowiek to to nie jest xD mnie strasznie razi to wciecie po bokach na policzkach, alien alienem ale to i nie wyglada dobrze
February 9, 200619 yr to co wyzej i nos..i wogóle on jakiś taki "ładny" nie jest..w sensie jakiś taki przedziwniony :P
February 9, 200619 yr Do tego co wizej:) to miejsce bedzie wypelnione futrem/wlosami takze wtedy przestanie razic(mam nadzieje):) Co z tymi uszami? mowin o a uszach uszach czy tej obudowie:)
February 11, 200619 yr Według mnie z włosami o wiele lepiej. Troche mi się kojarzy z Wolverinem z X-Mena
February 18, 200619 yr troche ubolewam że nie ma Zpolskiego Zforum w całości poświęconego Zbrush`owi .... pokaże wam coś ... : p.s... Jestem w tym nowy i opiero sie ucze
February 18, 200619 yr Lol dziwnie to wygląda..... Co temu kolesiowi z klaty wyłazi? Tak śrenio mi sie to podoba...
February 18, 200619 yr a no fakt ... sam niewiem co to jest ... hehhe ale jak jusz mówiłem jestem nowy w te klocki