Napisano 9 Luty 200619 l Witam mam zamiar dalej pracowac z ta postacja, ale zanim rusze dalej chcial bym zaczerpnac waszej opini, na temat samego modelu. Wszelaka krytyka mile widziana....
Napisano 9 Luty 200619 l czlowiek to to nie jest xD mnie strasznie razi to wciecie po bokach na policzkach, alien alienem ale to i nie wyglada dobrze
Napisano 9 Luty 200619 l to co wyzej i nos..i wogóle on jakiś taki "ładny" nie jest..w sensie jakiś taki przedziwniony :P
Napisano 9 Luty 200619 l Do tego co wizej:) to miejsce bedzie wypelnione futrem/wlosami takze wtedy przestanie razic(mam nadzieje):) Co z tymi uszami? mowin o a uszach uszach czy tej obudowie:)
Napisano 11 Luty 200619 l Według mnie z włosami o wiele lepiej. Troche mi się kojarzy z Wolverinem z X-Mena
Napisano 18 Luty 200619 l troche ubolewam że nie ma Zpolskiego Zforum w całości poświęconego Zbrush`owi .... pokaże wam coś ... : p.s... Jestem w tym nowy i opiero sie ucze
Napisano 18 Luty 200619 l Lol dziwnie to wygląda..... Co temu kolesiowi z klaty wyłazi? Tak śrenio mi sie to podoba...
Napisano 18 Luty 200619 l a no fakt ... sam niewiem co to jest ... hehhe ale jak jusz mówiłem jestem nowy w te klocki