Coruscant Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Oki wstawiałem tutaj kiedyś Imperial Landing Craft ale miał mnóstwo wad, przede wszystkim liczbę polygonów idącą na liczbę centów w portfelu Billa Gates'a :P Robię zatem od początku i zmodyfikowaną wersje (Lambda Shuttle) ze szczegółami własnego pomysłu :P. Oświetlenie dałem tylko takie na pokaz, natomiast wogóle nie robiłem jeszcze nic z dziobem wiec nie czepiajcie sie go ;)
mort Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 gdzieniegdzie brak wygładzania, oprócz tego oświetl to lepiej (skylight should do the trick :) ) zeby było dokładniej wszystko widać pozdrawiam! PS. pierwszy, hie hie hie :)
Coruscant Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 wiem ale z wygładzaniem to juz musztarda po obiedzie, bo jak dam mesh smooth to... lepiej nie mówić, cały statek będzie wyglądał jak zrobiony z poduszek. PS. :P Byc pierwszy w moim temacie to zadne osiągnięcie ;P
Coruscant Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 Psuje mi to wtedy siatkę :/ a i tak źle wygląda :(
mort Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 myślę że smooth grupami spokojnie mozesz zaznaczone przezemnie miejsca wygładzić i nie zrobi Ci to błędów w siatce, a poprawi odbiór :) http://img140.imageshack.us/img140/5737/b17ly.jpg http://img135.imageshack.us/img135/3851/b23dw.jpg pozdrawiam :)
Coruscant Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 Tak ja wiem o które miejsca Ci chodziło :) Co do tego zaznaczenia na dziobie to pisałem wyzej ze kumpletnie jeszcze się nie bralem za niego ;) Jakoś brak mi pomysłów :( moze cos wymysle :)
tob01 Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 daj zwykly smooth ktory nie modyfikuje siatki (na caly obiekt) auto smooth...
Rekomendowane odpowiedzi