radzik Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Witam wszystkich. Bitwa wre w najlepsze! Oto moja propozycja. Wiktoriański świat, trochę z przymrużeniem oka, coś w stylu "Ligi niezwykłych dżentelmenów" - filmu nie polecam... Afrykańskie safari podczas wakacji małej miss. - w roli bestii - "milusińskie" wierzchowce, - w roli pięknych - guwernantka i dziewczynka... Victorian's world taken not very seriously. African safari during the holiday of a little girl. The role of a beast plays a 'delightful' rhino. The role of a beauties play a young tutor and a little girl. Pozdrawiam i życzę wszystkim uczestnikom powodzenia w Bitwie. Poniżej komiks... ;) Niebawem pełna wersja kolorowa. [edit]
Leru Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 radzik -> woo :) fajne fajne, został miesiąć (niecały) więc powodzenia
moccom Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 No nieźle, nieźle, będą kolorki czy zostawisz w szarościach? Popraw trochę to drzewo, bo odstaje od reszty w jakości wykonania ;) Powodzenia w bitwie.
Morbid Karbid Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 dobry rysunek. Póki co, trawa troche chyba za kontrastowa i dość trudno skupić wzrok.
radzik Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 No nieźle, nieźle, będą kolorki czy zostawisz w szarościach? Popraw trochę to drzewo, bo odstaje od reszty w jakości wykonania ;) Powodzenia w bitwie. Skłaniam się do odcieni szarości, może sepia... kto wie, ważne żeby dokończyć szczegóły, szczególnie te niedopracowane ;) Co do drzewa - się robi ;) dobry rysunek. Póki co, trawa troche chyba za kontrastowa i dość trudno skupić wzrok. Zbyt kontrastowa...hmmm? Chyba masz rację. Trochę za długo się na to gapię i przestaję kontaktować ;) Pomyślę nad tym. Kolejny update z podrasowanym drzewkiem/akacją. 1
moccom Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 No i jest spoko, ale się sprężaj. Mam nadzieję, że skończysz, nie tak jak ostatnio ;) W sumie jest trochę czasu, ale...
radzik Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 To by było na tyle w tym temacie. Pozdrawiam.
KoMic Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 bardzo ladnie choc przygasil bym trawe i drzewa tak do 70-80%, bo ciezko wyluskac istote tematu, nooo i jesze jesli mozna prosil bym o wieksze dzielo, heeh, : ], pozdrawiam
Drakula Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 ej, no bez jaj, gdzie kolor? :P Dla mnie super :)
radzik Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 Fajna rycina. Z czego czerpałeś? Trudno tak naprawdę powiedzieć. Faktem jednak jest, że coś mi zaświtało po oglądnięciu filmu: "Liga niezwykłych dżentelmenów". Niby bez związku, ale... bardzo ladnie choc przygasil bym trawe i drzewa tak do 70-80%, bo ciezko wyluskac istote tematu, nooo i jesze jesli mozna prosil bym o wieksze dzielo, heeh, : ], pozdrawiam Mam nadzieję, że większa wersja będzie wyraźniejsza i lepiej przemówi ;))) ej, no bez jaj, gdzie kolor? :P Dla mnie super :) Przyznam bez bicia, że miał być, ale... ;) no właśnie, gdy zacząłem kłaść kolorki, ilustracja traciła na atrakcyjności, dlatego zdecydowałem się na pokazanie jej w sepii.
radzik Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 hehe a ptaszki z watku "sadzawka"?? Pewnie tak ;))), tylko że u RK to żurawie, a u mnie to kaczki, ale kto by tam się przygladał, jak lata i ma pióra to pewnie orzeł ;)
Koniu_PL Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 Super wyszło. Nie zazdroszczę jurorom :) W każdym razie pracka utrzymuje klimat, fajnie dobrane cieniowanie ogólnie cool. Pozdro.
radzik Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 Dziękuje za komentarze i uwagi! Wszystkim nominowanym serdecznie gratuluję! Powodzenia!
radzik Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 FrodoK, ale chyba tylko nagrody pocieszenia ;) Nominacje były tylko dla asów tego wydania Bitwy. Pozdrawiam!
FrodoK Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 zdaniem frodoka jesteś asem :) widzisz..sprawdziło się.. :) Gandalf mi podpowiada ;)
radzik Napisano 10 Marzec 2006 Autor Napisano 10 Marzec 2006 Dziękuje wszystkim za komentarze i rady! Uczestnikom finału życzę sukcesu! Pozdrawiam!
moccom Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Jest coś w tej pracy, ale bez kolorów to raczej nie masz szans! Owszem, jest stylowa i jak z epoki, postaci są fajne i w ogóle, ale... Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi