radzik Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Witam wszystkich. Bitwa wre w najlepsze! Oto moja propozycja. Wiktoriański świat, trochę z przymrużeniem oka, coś w stylu "Ligi niezwykłych dżentelmenów" - filmu nie polecam... Afrykańskie safari podczas wakacji małej miss. - w roli bestii - "milusińskie" wierzchowce, - w roli pięknych - guwernantka i dziewczynka... Victorian's world taken not very seriously. African safari during the holiday of a little girl. The role of a beast plays a 'delightful' rhino. The role of a beauties play a young tutor and a little girl. Pozdrawiam i życzę wszystkim uczestnikom powodzenia w Bitwie. Poniżej komiks... ;) Niebawem pełna wersja kolorowa. [edit] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 a mi sie film bardzoo podobal i polecam go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 radzik -> woo :) fajne fajne, został miesiąć (niecały) więc powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Dzięki Leru ;) Raczej bliżej niż dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 niebanalne..powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 No nieźle, nieźle, będą kolorki czy zostawisz w szarościach? Popraw trochę to drzewo, bo odstaje od reszty w jakości wykonania ;) Powodzenia w bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 dobry rysunek. Póki co, trawa troche chyba za kontrastowa i dość trudno skupić wzrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 No nieźle, nieźle, będą kolorki czy zostawisz w szarościach? Popraw trochę to drzewo, bo odstaje od reszty w jakości wykonania ;) Powodzenia w bitwie. Skłaniam się do odcieni szarości, może sepia... kto wie, ważne żeby dokończyć szczegóły, szczególnie te niedopracowane ;) Co do drzewa - się robi ;) dobry rysunek. Póki co, trawa troche chyba za kontrastowa i dość trudno skupić wzrok. Zbyt kontrastowa...hmmm? Chyba masz rację. Trochę za długo się na to gapię i przestaję kontaktować ;) Pomyślę nad tym. Kolejny update z podrasowanym drzewkiem/akacją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 No i jest spoko, ale się sprężaj. Mam nadzieję, że skończysz, nie tak jak ostatnio ;) W sumie jest trochę czasu, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 To by było na tyle w tym temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Fajna rycina. Z czego czerpałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 bardzo ladnie choc przygasil bym trawe i drzewa tak do 70-80%, bo ciezko wyluskac istote tematu, nooo i jesze jesli mozna prosil bym o wieksze dzielo, heeh, : ], pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 ej, no bez jaj, gdzie kolor? :P Dla mnie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Fajna rycina. Z czego czerpałeś? Trudno tak naprawdę powiedzieć. Faktem jednak jest, że coś mi zaświtało po oglądnięciu filmu: "Liga niezwykłych dżentelmenów". Niby bez związku, ale... bardzo ladnie choc przygasil bym trawe i drzewa tak do 70-80%, bo ciezko wyluskac istote tematu, nooo i jesze jesli mozna prosil bym o wieksze dzielo, heeh, : ], pozdrawiam Mam nadzieję, że większa wersja będzie wyraźniejsza i lepiej przemówi ;))) ej, no bez jaj, gdzie kolor? :P Dla mnie super :) Przyznam bez bicia, że miał być, ale... ;) no właśnie, gdy zacząłem kłaść kolorki, ilustracja traciła na atrakcyjności, dlatego zdecydowałem się na pokazanie jej w sepii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 hehe a ptaszki z watku "sadzawka"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 hehe a ptaszki z watku "sadzawka"?? Pewnie tak ;))), tylko że u RK to żurawie, a u mnie to kaczki, ale kto by tam się przygladał, jak lata i ma pióra to pewnie orzeł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Powodzenia w nominacjach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Super wyszło. Nie zazdroszczę jurorom :) W każdym razie pracka utrzymuje klimat, fajnie dobrane cieniowanie ogólnie cool. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 Dziękuje za komentarze i uwagi! Wszystkim nominowanym serdecznie gratuluję! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 I ja gratuluję..Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 FrodoK, ale chyba tylko nagrody pocieszenia ;) Nominacje były tylko dla asów tego wydania Bitwy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 zdaniem frodoka jesteś asem :) widzisz..sprawdziło się.. :) Gandalf mi podpowiada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 He, he, he, ale sobie słodzicie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Dziękuje wszystkim za komentarze i rady! Uczestnikom finału życzę sukcesu! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Jest coś w tej pracy, ale bez kolorów to raczej nie masz szans! Owszem, jest stylowa i jak z epoki, postaci są fajne i w ogóle, ale... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi