Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Bitwa wre w najlepsze! Oto moja propozycja.

Wiktoriański świat, trochę z przymrużeniem oka, coś w stylu "Ligi niezwykłych dżentelmenów" - filmu nie polecam... Afrykańskie safari podczas wakacji małej miss.

- w roli bestii - "milusińskie" wierzchowce,

- w roli pięknych - guwernantka i dziewczynka...

Victorian's world taken not very seriously. African safari during the holiday of a little girl. The role of a beast plays a 'delightful' rhino. The role of a beauties play a young tutor and a little girl.

Pozdrawiam i życzę wszystkim uczestnikom powodzenia w Bitwie. Poniżej komiks... ;) Niebawem pełna wersja kolorowa.

pb_draw_all_low.jpg

[edit]

safari_final.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

radzik -> woo :) fajne fajne, został miesiąć (niecały) więc powodzenia

Napisano

No nieźle, nieźle, będą kolorki czy zostawisz w szarościach? Popraw trochę to drzewo, bo odstaje od reszty w jakości wykonania ;) Powodzenia w bitwie.

Napisano
  • Autor
No nieźle, nieźle, będą kolorki czy zostawisz w szarościach? Popraw trochę to drzewo, bo odstaje od reszty w jakości wykonania ;) Powodzenia w bitwie.

Skłaniam się do odcieni szarości, może sepia... kto wie, ważne żeby dokończyć szczegóły, szczególnie te niedopracowane ;) Co do drzewa - się robi ;)

dobry rysunek. Póki co, trawa troche chyba za kontrastowa i dość trudno skupić wzrok.

Zbyt kontrastowa...hmmm? Chyba masz rację. Trochę za długo się na to gapię i przestaję kontaktować ;) Pomyślę nad tym.

Kolejny update z podrasowanym drzewkiem/akacją.

safari_next.jpg

Napisano

No i jest spoko, ale się sprężaj. Mam nadzieję, że skończysz, nie tak jak ostatnio ;)

W sumie jest trochę czasu, ale...

Napisano

bardzo ladnie choc przygasil bym trawe i drzewa tak do 70-80%, bo ciezko wyluskac istote tematu, nooo i jesze jesli mozna prosil bym o wieksze dzielo, heeh, : ], pozdrawiam

Napisano
  • Autor
Fajna rycina. Z czego czerpałeś?

Trudno tak naprawdę powiedzieć. Faktem jednak jest, że coś mi zaświtało po oglądnięciu filmu: "Liga niezwykłych dżentelmenów". Niby bez związku, ale...

bardzo ladnie choc przygasil bym trawe i drzewa tak do 70-80%, bo ciezko wyluskac istote tematu, nooo i jesze jesli mozna prosil bym o wieksze dzielo, heeh, : ], pozdrawiam

Mam nadzieję, że większa wersja będzie wyraźniejsza i lepiej przemówi ;)))

ej, no bez jaj, gdzie kolor? :P Dla mnie super :)

Przyznam bez bicia, że miał być, ale... ;) no właśnie, gdy zacząłem kłaść kolorki, ilustracja traciła na atrakcyjności, dlatego zdecydowałem się na pokazanie jej w sepii.

safari_ready_large.jpg

Napisano
  • Autor
hehe a ptaszki z watku "sadzawka"??

Pewnie tak ;))), tylko że u RK to żurawie, a u mnie to kaczki, ale kto by tam się przygladał, jak lata i ma pióra to pewnie orzeł ;)

Napisano

Super wyszło. Nie zazdroszczę jurorom :) W każdym razie pracka utrzymuje klimat, fajnie dobrane cieniowanie ogólnie cool. Pozdro.

Napisano
  • Autor

Dziękuje za komentarze i uwagi! Wszystkim nominowanym serdecznie gratuluję! Powodzenia!

Napisano
  • Autor

FrodoK, ale chyba tylko nagrody pocieszenia ;) Nominacje były tylko dla asów tego wydania Bitwy. Pozdrawiam!

Napisano

zdaniem frodoka jesteś asem :)

widzisz..sprawdziło się.. :)

Gandalf mi podpowiada ;)

Napisano
  • Autor

Dziękuje wszystkim za komentarze i rady! Uczestnikom finału życzę sukcesu! Pozdrawiam!

Napisano

Jest coś w tej pracy, ale bez kolorów to raczej nie masz szans! Owszem, jest stylowa i jak z epoki, postaci są fajne i w ogóle, ale... Pozdrawiam!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.