Napisano 11 Luty 200619 l Witam. Chcialbym pochwalic sie pracka nad ktora spedzilem ostatnio troche czasu. Calosc zrobiona w Maxie, zrenderowana w Brazilu. Wszelkie komentarze oraz krytyka mile widziane. Pozdrawiam
Napisano 11 Luty 200619 l witamy na forum! render siakis sztuczny, bez cieni czy cus... i panienka plastikowa pzdr600:D
Napisano 11 Luty 200619 l heh. miłe dla oka jesli ktos lubi retrospekcję. dareg: cienie są, przypatrz się dobrze. Mickos: popracuj nad materiałami i oświetleniem. w tej pracy brakuje mi kontrastów: wszystko się zlewa i mam problem z odróznieniem np: stopy od podłoża. pozdrawiam
Napisano 11 Luty 200619 l tweety- mam za ciemny monitor i malo co widze:( Mickos- brak glebi, rzeczywiscie taki oldschool Ci wyszedl...
Napisano 11 Luty 200619 l WOW normalnie scenka jak z Morrowinda ;) widać ze sie napracowałeś , ale kompozycja materiały i oświetlenie i render ( uf duzo tego ) takie raczej nie za dobre. Pozdrawiam
Napisano 12 Luty 200619 l Mnie by się podobała gdyby obrazek nie zdawał się być taki "sztuczny" ... takie to "suche" ... i jednostajne ... :(
Napisano 12 Luty 200619 l Strasznie ciemny, jakis taki dziwny... 5/10 Nie podoba mi sie... P.S Czy ta babka to jakas kukła ze sklepów xxx ?? ;) :D
Napisano 12 Luty 200619 l Render traci myszka (oldschool :DDDD). Wyrenderuj na nowo :P. Model i teksturki ladne :)
Napisano 12 Luty 200619 l gostek niczym dremora z morro, fajnie by się do jakiegoś rpg'a nadawał ja bym tą postać na schodach wywalił, psuje scene
Napisano 12 Luty 200619 l Panowie jak dla mnie to raczej to podobne do Obliviona bo Morrowind to nieco gorzej wygladal. Mistrzowskie wzorki na zbroi. ogolnie wporzo ale zrob rerender.
Napisano 12 Luty 200619 l Modele mogą być - z małymi wyjątkami, jak te dziwne cosie na naramiennikach które tylko dodatkowy noise robią. Tekstury wymagają poprawy. Render wygląda na 3DStudio R3 a nie na Brazila - zbyt jednolity bez ciekawego oświetlenia z podstawowymi materiałami. Postacie - co one robią?? Nie widze żadnego sensu w ich postawach, gestach, ustawieniu. Ale nie martw się - poprawisz elementy o których wspomniałem - będzie dobrze.