SCORPI Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Oki napoczątek taka kicha.. jeszcze będize kilka udoskonaleń.. oczywiście GI i takie tam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 UPADE :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 Wersja na białym tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 a tu z przedziałką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 nie wiem......tak niezbyt.....ale jeszcze poczekamy na finalna wersje,,,,,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 SCORPI, to na pewno ty? Bo z bólem muszę stwierdzić iż sama koncepcja jak i projekt jest po prostu... obrzydliwa. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 ja nie wiem jak scorpi rysuje (jestem tu nowy), ale z tego co juz widzialem w bitwie 3d to no to jest chyba cos z poczatkow twojej kariery o ile nie pierwszy twoj rysunek i dopiero teraz go zamieszczasz :P oczywiscie zartuje ale tak serio to widzialem wiele lepszych prac zarowno twoich jak i poczatkujacych, lepiej popracuj i wymysl zupelnie nowa koncepcje to ta mi jakos nie podchodzi... POZDROWIENIA: D3X NIECH MOCZ BEDZIE Z TOBA! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 hehe,..........D3X poogladaj sobie WIP-y....SCORPIEGO.......zobaczysz.....jak On rysuje......:D Ps. Scorpi mowiles wczoraj na czacie ze bedziesz kolo 1 w nocy.......czekalismy do 3-30....a ciebie nie bylo...........nieladnie....:P [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 oj te loga niestety nie są praktyczne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi