Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

cze wszystkim

jestem tu nowy, a widze ze mozna tu uzyskac ciekawe rady wiec postanowiłem zalozyc ten temat prosząc o jakiąs konstruktywną pomoc co do moich rysunków, gdyz przygotowuje sie do egzaminu na asp a nie wiem na co zwracac szczegolną uwagę...a to jeden z rysunkow na podstawie obrazu milleta...niebawem dorzuce cos jeszcze....

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

uaa.... IMO niespecjalnie jak na ASP... mozesz podrzucic wiecej szkicow ? Po jednym trudno ocenic styl i poziom :/

Napisano

Etam, obrazek jest wcale dobry, problem może być taki że masz dość mocno zdeklarowany styl a tego podobno profowie u zdających nie lubią. Zarzuć więcej.

Napisano
  • Autor

sorencja ze tak długo nic nie dodawałem ale to tylko dlatego ze nie mam cyfrówki....a tak ciezko w tych czasach cos załatwic ;) ....

Napisano

No więc tak. Nie wiem zabardzo cego dokładnie wymagają na asp. Ale widze błedy. Martwe natóry sa nie ładne. W tych naczyniach konstrukcja elipsy lezy. Potrenuj perspektywe i wykreślanie brył bo to Ci nie idzie. Pozatym są też troszke za monotonne. Przydało by się lepsze rozruznienie planów. Postacie sa nie proporcjonalne. Kobieta na 4 rysunku ma mała głowe i ręce oraz siedzie chyba w zadóżch butach. Fakt masz swój styl. Lubisz kontóry. Może popracuj troche nad płynniejszą kreską. Najlepsze rady jednak da Ci chyba GrafMax jeżeli chodzi o asp:) Ale nie żebym mówił żej est do bani. Bo masz czułość. ładnie nakłądasz cień i nawet fajna kompozycja. To wyżej to tylko błedy jakie zauwazyłem. Powodzenia:)

Napisano

biglebowsky,co do indywidualnego stylu to ja słyszałem zgoła odmienną opinię. Ciekawe kto ma rację...

A co do rysunków to potwierdzam treść posów powyżej :)

Napisano
  • Autor

a ja słyszałem ze jest to nawet chwalone gdyz w ten sposob uwidacznia sie przyszła mysl tworcza czy cos w tym stylu....no ale mnie to nie dotyczy gdyz i tak zostane pogoniony.... :D ehhh ciekawe czy chociaz do plastyka mam jakies szanse, no cóz...

Napisano

Wsumie jak tak patrze to ta pierwsza praca jest najfajniejsza:) Powodzenia, potrenuj a bedzie dobrze