Napisano 3 Sierpień 200321 l Naprawdę nie wiedziałem, że 3dsm jest płatny, SERIO! Sorry za to. Powiedzcie mi w takim razie gdzie mogę zamówić płytę cd. ;) PS: Czy tutaj wszyscy są tak wrogo nastawieni? Ludzie, dajcie se na luz.
Napisano 3 Sierpień 200321 l Tak do wyzyskiwaczy tak. Ale soro nie wieidzales to spoko. Janusz Rupik jest dystrybutorem jednym z wielu. Ale ten program troszke kosdztuje (cyba 4.000)
Napisano 3 Sierpień 200321 l \"Naprawdę nie wiedziałem, że 3dsm jest płatny\" hehehe [urwanie glowy][rotfl] i ani slowa wiecej ..
Napisano 3 Sierpień 200321 l Ta, kazdy widze krzyczy o legale a 95% zalogowanych na forum to userzy piratow. Chcesz zamowic plytke? A masz na tyle grosza aby dla zabawy kupic sobie maxa? Niezle tez bym tak chcial.
Napisano 4 Sierpień 200321 l na www.3d.pl są adresy gdzie można kupić ale licz sie z przysłowiowym \"opadem szczeny\" za to można samochód sobie kupić :)
Napisano 4 Sierpień 200321 l 4000zł ?? oj chyba więcej, widziałem w gazetce że 3dsviz sam upgrade kosztuje 7500zł !!
Napisano 4 Sierpień 200321 l A to i tak jeden z tanszych high-end-owych programow. Na MAYE i SOFTIMAGE XSI lepiej nie patrz :P
Napisano 22 Sierpień 200321 l Naprawdę nie wiedziałem, że 3dsm jest płatny, SERIO!... Ja też nie wiedziałem aż do chwili kiedy sie u mnie kontrola zwaliła... [lol2]
Napisano 24 Sierpień 200321 l W nowym numerze CHIP\'a (będą banery) w wersji z DVD będzie 3ds max 5.1 trial ... taki troszkę (ot)topic ale cóż ... co do max\'a to fakt, jego cena to 3800EUR netto lub więcej w zależności od bundle\'a ...
Napisano 24 Sierpień 200321 l teoretycznie każdy deystrybutor jak go poprosisz powinien cię obdarować płytka z darmowym Trialem