tweety Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 proste, niezbyt funkcjonalne (brak lustra). napisz coś więcej o rendererze i materiałach. BTW: skopałeś chrom na nogach fotela :] pozdrawiam
RA Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 Ulala. Dla mnie wypas, głownie za przyjemny render. :) Coś tylko ta ceramika dziwna, jakby została potraktowana bumpem.
mkk3a Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 renderek całkiem przyjemny, ale łazienka jako łazienka kompletnie mi sie nie podoba. jak zrobiles ten ręcznik pod krzesełkiem? (chodzi mi i o model, i o materiał)
Jarosław Borzuchowski Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 ta render fajny,ale modele to chyba z evera.
David14 Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 no sama łazienka to jakaś taka pusta, a jak zrobiłeś ten ręcznik??
Dabrow Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 trochę nisko blat z umywalką - chyba że to w japońskim domu i toaleta w kucki (-; Poza tym jeśli to po prawej to lustra to trochę dziwne że nie nad umywalką - trzeba się będzie przy goleniu naciągać w prawo ((((-; No i umywalka tak zaraz przy sedesie hmmm mało wygodnie... Obrazek ładny - ale na tym to ja się nie znam (-; PS fajnie z tą mozaiką - bardzo lubię
miwt Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 bardzo przyjemne i porste choc brakuej wanny:D...a tak na powaznie to przeszkadza mi najbardziej ta polka biegnaca prrzez cala dlugosc nijak majaca sie do otoczenia i to ze umywalka na niej stoi:)
misoni Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 renderowane bylo vrayem, materiały standardowe. Kompozycja jak kompozycja, nie wymyślałem jej, chodziło o wizualke a nie o projektowanie; ręcznik to esowata kształt + displacement, materiał standardowy. dziekowac:)
krzemian Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 No ręcznik fajny:) W ogóle render bardzo mi podchodzi, ale w życiu bym takiej łazienki nie chciał. Co on siedzi i podziwia klozet?;]
zaki79 Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 witaj! redner poprawny, ale co do samego zaplanowania łazienki mam dokładnie te same uwagi co Dabrow :) -w kieprawym miejscu ta umywalka :)
Rekomendowane odpowiedzi