February 15, 200619 yr proste, niezbyt funkcjonalne (brak lustra). napisz coś więcej o rendererze i materiałach. BTW: skopałeś chrom na nogach fotela :] pozdrawiam
February 15, 200619 yr Ulala. Dla mnie wypas, głownie za przyjemny render. :) Coś tylko ta ceramika dziwna, jakby została potraktowana bumpem.
February 15, 200619 yr renderek całkiem przyjemny, ale łazienka jako łazienka kompletnie mi sie nie podoba. jak zrobiles ten ręcznik pod krzesełkiem? (chodzi mi i o model, i o materiał)
February 15, 200619 yr trochę nisko blat z umywalką - chyba że to w japońskim domu i toaleta w kucki (-; Poza tym jeśli to po prawej to lustra to trochę dziwne że nie nad umywalką - trzeba się będzie przy goleniu naciągać w prawo ((((-; No i umywalka tak zaraz przy sedesie hmmm mało wygodnie... Obrazek ładny - ale na tym to ja się nie znam (-; PS fajnie z tą mozaiką - bardzo lubię
February 15, 200619 yr bardzo przyjemne i porste choc brakuej wanny:D...a tak na powaznie to przeszkadza mi najbardziej ta polka biegnaca prrzez cala dlugosc nijak majaca sie do otoczenia i to ze umywalka na niej stoi:)
February 16, 200619 yr Author renderowane bylo vrayem, materiały standardowe. Kompozycja jak kompozycja, nie wymyślałem jej, chodziło o wizualke a nie o projektowanie; ręcznik to esowata kształt + displacement, materiał standardowy. dziekowac:)
February 16, 200619 yr No ręcznik fajny:) W ogóle render bardzo mi podchodzi, ale w życiu bym takiej łazienki nie chciał. Co on siedzi i podziwia klozet?;]
February 21, 200619 yr witaj! redner poprawny, ale co do samego zaplanowania łazienki mam dokładnie te same uwagi co Dabrow :) -w kieprawym miejscu ta umywalka :)