MeG Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 DOBERMAN na pewno wiekszaosc z was zna juz ten script / plug \"Doberman \"od pkGraphics w ktorym to macie shader editor mozecie zapisywac sceny jako pliki *rib polecam :) DOBERMAN home page GALLERY DOBERMAN DOWNLOAD screenshots :
MeG Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 WINGS 3D WINGS 3D home page Download ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ AZTEC 3D MODELLER AZTEC 3D home page Download ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ BEHEMOT BEHEMOT home page download ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ GOOSE EGG 3D GOOSE EGG home page download ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ PYGMALION 3D PYGMALION 3D home page download !! uzywa POV-Ray do renderingu !! ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ===================== SOURCE FORGE =========================
MeG Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 3ds Import for XSI download (!!brak strony autora/ow!! ) °=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=° 3D Studio File Format Library Home page download °=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=° FREE CLOTH FREE CLOTH home page download °=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=° FACIAL ANIMATION-EXPRESSION EXPRESSION home page download °=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=° FREEXPORTER FREEXPORTER home page download °=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°°=-°o.,__,.o°-=°
Pablo Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Meg...wytlumacz mi tego Dobermana..bo za abrdzo nie wiem o co chodzi :))) pozdr
Swietlik Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Fajne rzeczy wychodzą, ale poco mi sceny w plikach *.rib ??
MeG Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 moze tobie nie potrzebne swietlik ale komus innemu sie moga przydac nie tylko ty tu jestes
kru Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 wings 3d - super extra mega fajny program do low-polly!!!! (przynajmniej w porownaniu do milkshape\'a i blendera) polecam przypomina mi 3d studio z meshtools szkoda tylko ze nie ma welda (albo ja nie moge znalezc)
VGT Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 Z mojej krótkiej przygody z tym programem przypomina mi się, ży było w nim coś takiego jak \'bridge\'. Służyło to do tworzenia połączenia (mostu) pomiędzy zwróconymi ku sobie polygonami. Zawsze to jakaś alternatywa.
Rekomendowane odpowiedzi