Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 13,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przyjemna, przyjemna :) Złapałeś formę, teraz tylko wyrównać siatkę i będzie superos :)

Napisano

nielot007 i Vorek, no panowie przyjemna to ona moze i jest ale wczesniej musiala dostac porzadnie z jakies lopaty :] obecnie przechodzi rehabilitacje

Napisano

Vorek ale naprawde tu nie ma co pokazywac zrobie cos konkretnego to postaram sie zamiscic. postuje tylko na jakim jestem etapie prac chyba przyzwyczajenie z bitwy.

Napisano

Vorek - modele super. Brakuje jednak na razie pktow odniesienia, ciezko wydobyc z tego rozmiary obiektow :) Kompozycyjnie tez troche lezy :/ Co do samej glowki to jakos dziwnie zarysowales ta szczeke :/ Zrezygnowalbym z tak szeroko otwartych oczu i dal zamkniete powieki. Jak to poprawisz to bedzie super :D Stac cie na jeszcze wiecej :D

Napisano

nono, ślicznosci :) Oczka zbyt białer na całości ale to pewnie wiesz :) Możesz pokazać teksturkę ?

Napisano

no wlasnie wiem zostalo jeszcze kilka takich pierdulek co mnie dobijaja wizualnie i psychicznie bo bede musial sie z nimi meczyc. w kazdym razie jak cos widzicie to wytykajcie bo to mnie zmobilizuje by poprawiac co sie da bo lenistwo czasami bierze goren nad checia uzysakania dobrego efektu koncowego.

http://img221.imageshack.us/img221/821/texturka15id.jpg

Napisano

A Ty cwaniaku, następnym razem trzeba będzie dać refki w mniejszej rozdziałce ;] Jak jeszcze miałbym się czepiać to chyba ucha, jakiś nieanatomiczny ma kształt.

Pozdrawiam

Napisano

No dobra to sie czepne troche:P

1. szyja - gardło coś dziwnie płasko wygląda ..ten środkowy odcinek..

2. minimalnie te uszy jak dla mnie są bardzo przechylone..

ale tak to mniam:)