Napisano 7 Kwiecień 200618 l matys no no przyjemna glowka jest jeszcze troche do poprawienia ale fajnie :)
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Przyjemna, przyjemna :) Złapałeś formę, teraz tylko wyrównać siatkę i będzie superos :)
Napisano 7 Kwiecień 200618 l nielot007 i Vorek, no panowie przyjemna to ona moze i jest ale wczesniej musiala dostac porzadnie z jakies lopaty :] obecnie przechodzi rehabilitacje
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Vorek ale naprawde tu nie ma co pokazywac zrobie cos konkretnego to postaram sie zamiscic. postuje tylko na jakim jestem etapie prac chyba przyzwyczajenie z bitwy.
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Vorek - modele super. Brakuje jednak na razie pktow odniesienia, ciezko wydobyc z tego rozmiary obiektow :) Kompozycyjnie tez troche lezy :/ Co do samej glowki to jakos dziwnie zarysowales ta szczeke :/ Zrezygnowalbym z tak szeroko otwartych oczu i dal zamkniete powieki. Jak to poprawisz to bedzie super :D Stac cie na jeszcze wiecej :D
Napisano 9 Kwiecień 200618 l dobra troszke posiedzialem dzisiaj z ta twarza i wyszlo to : niestety jeszcze wiele do poprawienia no i wloski do zrobienia :( a no i link dla ciekawskich :P http://img236.imageshack.us/img236/7999/145tp.jpg
Napisano 9 Kwiecień 200618 l nono, ślicznosci :) Oczka zbyt białer na całości ale to pewnie wiesz :) Możesz pokazać teksturkę ?
Napisano 9 Kwiecień 200618 l no wlasnie wiem zostalo jeszcze kilka takich pierdulek co mnie dobijaja wizualnie i psychicznie bo bede musial sie z nimi meczyc. w kazdym razie jak cos widzicie to wytykajcie bo to mnie zmobilizuje by poprawiac co sie da bo lenistwo czasami bierze goren nad checia uzysakania dobrego efektu koncowego. http://img221.imageshack.us/img221/821/texturka15id.jpg
Napisano 9 Kwiecień 200618 l A Ty cwaniaku, następnym razem trzeba będzie dać refki w mniejszej rozdziałce ;] Jak jeszcze miałbym się czepiać to chyba ucha, jakiś nieanatomiczny ma kształt. Pozdrawiam
Napisano 14 Kwiecień 200618 l No dobra to sie czepne troche:P 1. szyja - gardło coś dziwnie płasko wygląda ..ten środkowy odcinek.. 2. minimalnie te uszy jak dla mnie są bardzo przechylone.. ale tak to mniam:)